Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Vydřené body drží Sedlec v čele


Branky


0

Pro Sedlec by bylo nejlepší, kdyby již skončila sezóna, někdo se vrátí do sestavy a někdo zase vypadne. Sedlec nakonec s velkou porcí důrazu a štěstí získal domácí tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prenner poslal Lhenice do vedení

Úvod utkání, dle očekávání, patřil Sedleckým, v němž si vytvořili i gólové příležitosti. V 5.´gólman Suchý reflexivně skvěle vytěsnil jejich gólovou hlavičku, aby v 11.´ to byl zase stopér Kopf, co po jimi rozehrané standardce zaskakoval na brankové čáře za již překonaného přehlavičkovaného Suchého v brance. Za odvrácení i několika nebezpečných rohových kopů se Lheničtí ze vstupního sedleckého tlaku vymanili a ve 25.´ se po dlouhém Prennerově balónu dočkali gólové možnosti, ve které se ocitl Mahák, v koncovce však zamířil nepřesně. Ve 37.´ale domácí, po rozehrané standardce, odpověděli nastřelením tyče lhenické svatyně! Následně bezbrankový stav při oboustranném plynutí hry bez většího akutního nebezpečí pro obě branky trval do 43.´, kdy po faulu na Tůmu Suchý pohotově rozehrál míč na Maháka, ten jej prodloužil na Prennera, který přeloboval gólmana Hanzala a Lheničtí šli do vedení (0:1)!

Milan Pešek rozhodl o výhře Sedlece

Do druhého poločasu tak vstupovali s jednogólovým náskokem, o který po dvou v obraně vyřešených rohových kopech mohli přijít v 55.´ při sedleckém úniku, jenž naštěstí pro hostující tým byl zakončen vychýlenou střeleckou muškou. V 58.´ zase následoval lhenický brejk v provedení Prennera a Lukače, zakončen slabou střelou Sedláka, co i v 60.´ obdobně naložil se zakončením dlouhého pasu od Kopfa po faulu tentokrát na Piláta. Nabídku utéci o dvě branky přinesla Lhenickým 61.´, avšak Sura ji v samostatném „nájezdu“ na branku nevyužil, když zvolil v jeho závěru střelu, ale nepřesnou, před nahrávkou na Maháka ve výhodné gólové pozici. Otřepané „nedáš-dostaneš“ mělo opět platnost, neboť v 68.´Sedlečtí srovnali na 1:1 po Chromým rozehraném přímém kopu a následné střele Tůmy, kterou ve skrumáži před Suchého brankou Šindelář usměrnil do sítě. V závěru zápasu se favorizovaným domácím přeci jen podařilo strhnout vedení na svou stranu, když v 83.´ Zíka vybídl po křídle Peška a ten neuhlídaný gólovou trefou stanovil stav na 2:1, jak se poté ukázalo konečný a zajistil tak Sedleckým těsnou výhru. Ti na samý konec mače (v 90.´) ještě stačili přijít o Šindeláře, co po dvou žlutých spatřil kartu červenou.

Lheničtí tak opět vyšli bodově naprázdno, ač alespoň k bodíku měli blízko, a prohrou jsou zase o něco blíže k tabulkovému propadlišti.

Autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera, zraněný útočník: Uff, bylo to drama. S naší neuvěřitelnou marodkou bylo nutné vylovit další diamanty z B týmu, abychom duel vůbec mohli odehrát. I přesto bylo v prvním poločase dost šancí na to jít do vedení. Ale hosté dvakrát vykopávali míč z prázdné branky a Šindelář trefil tyč. Lhenice pak po standardce šly do vedení. Ve druhé půli jsme ale byli v tlaku a nakonec i s notnou porcí důrazu i štěstí máme tři body. A nic jiného v téhle fázi sezony není důležité. Makáme dál, jdeme za naším cílem přes všechny příkoří!

SK Lhenice
Jan Bumba: Sedlečtí na čele tabulky vzbuzovali respekt. Lheničtí, jimž třeba bodů a navíc bez gólmana J. Dvořáka, J. Schöna, D. Trojana a vypomáhajícího K. Mušky, tomu uzpůsobili rozestavení na hřišti (na 3-2-3-1-1) a i herní taktiku, postavenou na důsledné defenzivě s čekáním na překvapivé útočné výpady. Ta jim vycházela až do 83.´, kdy domácí rozhodli o svém těsném vítězství.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Zíka [-] , M. Chromý [-] , V. Šindelář [-] , J. Špán [-] , J. Staněk [-] (89. K. Michalec [-] ) , M. Pešek [-] , V. Reitinger [-] , K. Pekař [-] (83. J. Krejčí [-] ) , J. Tůma [-] , V. Kozel [-] (65. L. Bašar [-] )

SK Lhenice
R. Suchý [-] - P. Starý [-] (53. D. Lukač [-] ) , M. Sedlák [-] , M. Mahák [-] , R. Sura [-] , L. Burda [-] , J. Beran [-] , T. Tůma [-] (83. P. Lukšovský [-] ) , V. Pilát [-] , L. Kopf [-] , P. Prenner [-]

ŽK: 30. V. Šindelář , 41. V. Kozel , 82. M. Chromý , 90. K. Michalec - 63. L. Burda , 69. D. Lukač . ČK: 90. V. Šindelář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pícha Vojtěch - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, SCHWARZ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.