FOTO: Lažiště nadělilo Strunkovicím sedmičku


0

Lažiště ujalo zápas stylově. První minuty patřily jednoznačně Jiřímu Pěstovi, který nastřílel hattrick šestnáct minut. Touto výhrou se domácí dostali na druhou příčku. Z Lažiště zní, že slaví záchranu aneb tak jsou druzí no a co. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm gólů za první půli

Strunkovice přijely v oslabené sestavě a Lažiště nemělo žádné slitování. Koncert domácích načal Jiří Pěsta v 7. a 12. minutě, kdy poslal dvěma góly do vedení svůj tým – 2:0. Jirka Šabršula v 19. minutě ještě snížil na 2:1, poté ve 23. minutě si vzal slovo opět Jiří Pěsta, který stihl za šestnáct minut nastřílet hattrick. Na 4:1 zvýšil ve 29. minutě Jan Linhart. Neuběhaly ani dvě minuty a už to bylo 5:1 zásluhou Ondřeje Málka, nejlepšího hráče minulého kola. Tomáš Balica stačil ještě snížit ve 36. minutě na 5:2. Takové vysoké bylo tedy poločasové skóre.

Utkání se již jen dohrávalo

V podstatě bylo hotovo po dvaceti minutách, ale i tak se musí dohrát zápas. Druhý poločas Lažiště už nebylo tolik akční, přesto si vytvořilo několik šancí ke vstřelení gólu. Nakonec se dočkal i nejlepší střelec soutěže Marek Sedláček, který vstřelil v 86. minutě šestý gól do brány Strunkovic. Na 7:2 upravil Pavel Brzobohatý. Lažiště v tomto zápase jasně ukázalo, proč je v soutěži na prvním místě, co se týče počtu vstřelených gólů. Jelikož Čkyně remizovala se Sedlecem, tak se Lažiště posouvá na druhou příčku. Zápas měl na starost zkušený Vladimír Ryneš.

 

Příští zápase jede Lažiště do Chelčic, Strunkovice čeká doma zápas proti Sousedovicím, které již třikrát v řadě vyhráli.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus, asistent trenéra: Do Lažiště jsme jeli opět v oslabené sestavě, máme v týmu zranění, vykartované hráče, pracovní povinnosti. Ale na to se nechci vymlouvat. Věděli jsme, že nás čeká dobrý soupeř, chtěli jsme hrát trochu zezadu a zkusit, jestli nám nevyjde nějakej brejk. Bohužel rozhodly naivní individuální chyby, kterých jsme se dopustili a psychická labilita některých hráčů, kteří by se někdy místo poukazování na chyby druhých měli raději soustředit na svůj výkon. Po dvaceti minutách bylo hotovo. Výsledek je ještě přívětivý, mohli jsme dostat desítku. Nejde nám to poslední dobou, zkusíme se připravit na příští zápas proti Sousedovicím. Lažišti gratuluji k zasloužené výhře.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - HNILIČKA Jaroslav, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.