2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záblatí se díky remíze odpoutalo od posledního místa


Branky


16. T. Had , 40. D. Lachkovič - 25. J. Hlásek , 77. J. Mls
0

Záchranářský duel. Oba týmy potřebují sbírat body, ale domácí Záblatí potřebuje o nějaký bod více. Nakonec se Záblatí díky remíze odpoutalo od posledního místa, i když z domácího prostředí si představovalo více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záblatí šlo dvakrát do vedení

Do záchranářského duelu lépe vstoupilo Záblatí, které bylo po celou první půli lepším mužstvem. Vacov B přijel sice posílen o hráče áčka, ale i tak patřil první poločas převážně Záblatí. V 16. minutě poslal domácí do vedení Tomáš Had. Rezervě Vacova se podařilo vyrovnat Jakubem Hlásek ve 25. minutě. Nicméně stále lepším mužstvem bylo Záblatí, a to vyústilo ve 40. minutě, kdy se prosadil domácí kapitán David Lachkovič. Záblatí navíc nastřelilo tyč. Více se v prvním poločase nestalo.

Mls krásnou střelou z dálky vyrovnal

Do druhého poločasu Vacov přeskupil řady a trochu prostřídal. To byl od trenéra dobrý tah, protože byli to právě Vacovští, kteří začali diktovat tempo hry a plno střel nadělalo práci Kuttenbergovi v bráně domácích. Vacov B nastřelil tyčky i břevna, soupeř už hrál jen na brejky, které spolehlivě pochytal Pavel Klas. V 77. minutě vyslal dalekonosnou střelu Jirka Mls, ta skončila až za zády Kuttenberga. V nastaveném čase Vacov B netrefil prázdnou bránu. Více se už nestalo, a tak si tentokrát týmy body spravedlivě rozdělily. K zápasu přihlíželo čtyřicet osm diváků. Zápas pískal Jiří Klimeš s jeho asistenty Milanem Talířem a Janem Trněným. Delegátem byl Karel Hoch.

V dalším kole Záblatí čekají Stachy. Vacov B doma vyzve rozjeté Netolice.



Ohlasy k zápasu



SK Vacov B
František Čtvrtník, trenér: Do Záblatí jsme přijeli posílení o hráče áčka, bohužel se nám první poločas moc nepovedl. Záblatí své šance využilo, ještě trefilo tyčku. Objektivně musím říct, že Záblatí první poločas bylo lepší. Druhý poločas jsme to trošku přeskupili a prostřídali, soupeře jsme hodně tlačili, trefovali jsme tyčky, břevna. Soupeř hrál na brejky, nás podržel brankář Klas, potom jsme vyrovnali krásným gólem z dálky Mlsem. V nastavením čase jsme netrefili prázdnou bránu, takže jsme mohli vyhrát, ale když to vezmu objektivně, tak za oba poločase to je zasloužená remíza.



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - A. Černý [-] , M. Nerad [-] , F. Kolda [-] , M. Kolafa [-] , M. Grametbauer [-] , J. Kvasnička [-] , T. Had [-] (87. V. Sova [-] ) , M. Vorlíček [-] (88. P. Hrabák [-] ) , V. Rosenbaum [-] , D. Lachkovič [-]

SK Vacov B
P. Klas [-] - D. Vítovec [-] (88. D. Mikeš [-] ) , P. Vastl [-] , F. Zitta [-] , J. Hlásek [-] (55. V. Hanzlík [-] ) , J. Mls [-] , A. Bujok [-] , S. Pšenička [-] , Z. Švihel [-] , G. Bujok [-] , J. Král [-] (46. A. Jírovec [-] )

ŽK: 69. D. Lachkovič - 31. J. Mls .
Hráči zápasu: Z. Švihel , J. Mls .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Klimeš Jiří - TALÍŘ Milan, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.