1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Masák rozhodl o výhře Sousedovic


Branky


0

V tomto zápase rozhodla jediná branka, kterou vstřelil dvacet minut před koncem Pavel Masák, zajistil tak svému týmu tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Když se tyto týmy utkaly na podzim, tak slavilo Vlachovo Březí, které vyhrálo doma 2:1. Nyní podle postavení mužstev v tabulce se dal očekávat jiný scénář a tomu také tak bylo. Vlachovo Březí si přijelo pro remízu. Domácí Westra se rozehrávala postupně, první minuty moc dobře nehrála. Nicméně se jim za celých čtyřicet pět minut nepodařilo najít recept na obranu hostujícího celku. S taktikou Březí by byli určitě spokojeni fandové defenzivního fotbalu, ale ne šedesát diváků, kteří se přišli podívat na pěkné hřiště do Sousedovic

Masák se trefil po pěkné akci

Druhý poločas začal tak, jak ten první skončil. Nápor Westry sílil a sílil. Přestože Březí se pohybuje u sestupových pater, tak má čtvrtou nejlepší obranu v soutěži, bohužel pro ně ale nejhorší útok, hostující trenér určitě ví, kde posílit. Domácí prokletí nakonec prostřelil po pěkné akci Pavel Masák v 70. minutě. Zbytek zápasu už Westra kontrolovala a připsala si třetí vítězství v řadě. Utkání řídil Tomáš Trkovksý, jeho asistenti – Filip Landík a Milan Šedivý. Delegátem byl Josef Šafránek.

Další kolo jedou Sousedovice do Strunkovic, kterým se momentálně moc nedaří. Vlachovo Březí se doma utká s Čkyní, která toto kolo remizovala s prvním Sedlecem, ale byla v zápase lepší.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Přemysl Šroub, trenér: V zápase s Vlachovo Březím jsme kromě prospaných prvních dvaceti minut byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Hosté přijeli s defenzivní taktikou a chtěli si odvézt bod a nám se dlouho nedařilo najít recept na obranný val stojící na vápně. Jedinou branku se podařilo vsítit až dvacet minut před koncem nejlepšímu hráči zápasu, obránci Masákovi po pěkné akci. Zbytek zápasu jsme si už pohlídali a získali třetí vítězství v řadě.




Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - L. Petřík [-] , P. Vojtíšek [-] (80. V. Rom [-] ) , V. Křížek [-] , M. Mráz [-] , J. Kovář [-] , M. Glazunov [-] , P. Kohout [-] , J. Hrach [-] , P. Masák [-] , F. Duba [-]

FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - J. Toušek [-] (48. V. Holík [-] ) , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , F. Daniel [-] , O. Pečený [-] , J. Bušek [-] , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] , P. Dejmek [-] , R. Lauda [-]

ŽK: 62. L. Martínek , 86. Š. Kužvart .
Hráči zápasu: P. Masák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - LANDÍK Filip, ŠEDIVÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.