Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

10.0

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

--

Ve šlágru kola domácí Čkyně plichtila se Sedlecem


Branky


0

Dvacáté první kolo nabídlo souboj druhé domácí Čkyně proti prvnímu týmu tabulky ze Sedlece. Oba soupeře dělily před utkáním od sebe čtyři body. Vzájemné podzimní utkání dopadlo lépe pro Sedlec, který doma Čkyni přetlačil 2:1. Ve skvělé atmosféře, před 200 diváky jsme viděli tentokrát remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Hanzal v brance Sedlece čaroval

Do zápasu vstoupili domácí aktivně, bylo si dobře vědomi, že jsou to právě oni, kdo musí hrát. V 8. minutě našel dobrým centrem ve vápně Vojta hlavičkujícího Kuneše, jeho pokus vyškrábl na roh brankář hostí Hanzal, po něm zahrozil Děd, ale Hanzal byl opět připraven. Ve 14. minutě vyslal domácí kapitán Turek na zteč Krále, ten se řítil z boku na branku, ale Hanzal byl opět připraven a byl z toho pouze rohový kop. Běžela 21. minuta a domácí stadion už pomalu křičel gól, když po centru Krále napálil z voleje Kuneš břevno! O pět minut později úřadovala opět tato dvojice, standardku zahrával Král, nejvýše si vyskočil Kuneš, ale mířil pouze do rukavic brankáře ze Sedlece. Ve 37. minutě poprvé zahrozili hosté, měli výhodu rohového kopu, míč se odrazil na vápno, hostující forvard vystřelil do chumlu, míč protančil na malé vápno k nehlídanému Šindelářovi a ten už měl jednoduchou práci, uklidil míč pod břevno Miklasovy branky - 0:1. Pro domácí to byl tvrdý uder před přestávkou. V prvním poločase se už nic vážného nestalo.

Čkyně stihla pouze vyrovnat

Druhá půle začala trošku opatrně z obou stran, Čkyně se trochu trápila ve středu hřiště a hosté nechtěli udělat žádnou chybu, první šance v druhém dějství přišla tak až v 68. minutě, hostující Staněk se řítil téměř od půlky zcela sám na brankáře Čkyně, Miklas ale jeho pokus zneškodnil a výrazně podržel svůj tým. O minutu později se opakovala podobná šance na druhé straně hřiště, tváří v tvář byl hostujícímu Hanzalovi domácí Gerold, dopadlo to ale totožně jako na druhé straně. V 80. minutě se konečně domácí dočkali, zahrávali rohový kop, balon se dostal ke Kunešovi, kterého ještě brankář hostí vychytal, ale na dorážku nejlepšího střelce Čkyně Gerolda už nedosáhl - 1:1. V 86. minutě mohla Čkyně dokonat obrat, domácí kapitán Turek měl na noze vítězný gól, z malého vápna ho však skvěle vychytal brankář Hanzal, ten byl nejlepším hráčem hostů. Poslední minuty už byly z obou stran hodně emotivní, a tak hlavní rozhodčí zápasu Novotný ukončil zápas za stavu 1:1.

 

Autor: Patrik Krull



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Josef Kuneš, trenér: V tomto utkání jsme chtěli Sedlec porazit a dotáhnout se na ně na jediný bod. V prvním poločase jsme soupeře jasně přehráli, ale nedokázali jsme proměnit ani jednu z mnoha šancí, které jsme si vytvořili. Soupeř zahrozil jednou a naší nedůslednosti v pokutovém území jsme inkasovali. Ve druhém poločase jsme hru hodně otevřeli a soupeř začal hrozit z brejků. Nakonec se nám podařilo vyrovnat na 1:1. Další branku už jsme nepřidali a utkání skončilo remízou. Pro nás je to ztráta, utkání bylo v naší režii, ale hraje se na góly a dnes se nám nedařilo proměňovat šance. Musím říct, že hostující gólman chytal výborně, a hlavně zásluhou si veze Sedlec od nás bod. Dnes nám bohužel nebylo souzeno, chybělo i trochu štěstí, ale to je fotbal, nic se neděje, jedeme dál. Jsou před námi další utkání, které musíme zvládnout, rozhodně nic nevzdáváme. Ještě bych chtěl poděkovat za skvělou atmosféru, kterou vytvořili naši výborní fanoušci.

SK Sedlec
Tomáš Kučera, útočník: Byl to pro nás hodně těžký zápas, kromě mnoha absencí musel už po 4 minutách střídat Michalec a po půl hodině mi v souboji protihráč zřejmě obnovil zlomeninu ruky, takže jsem taky musel po chvíli ze hry. Zbývající kluci makali a proti jasně lepší Čkyni se hlavně vytrvale a trpělivě bránili. Skvělý byl brankář Hanzal, který schytal i nemožné. Vzdor průběhu hry jsme šli do vedení z první střely na branku. A kdyby Staněk ve druhém poločase ze samostatného úniku dal na 2:0, tak už bychom myslím vyhráli. Bohužel nedal a Čkyně nakonec zvládla vyrovnat. Pro nás to je ale i tak určitě zisk a budeme bojovat o vysněný postup s malým náskokem i dál. Příště už bude hrát po trestu Chromý, vrátí se i Zíka a snad se uzdraví i někdo další. Já už to holt budu sledovat nejspíš jen od kamery. Ale máme dobrou partu, které věřím, že udělá pro celkový triumf maximum.



Počet diváků: 200. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ondřej - PETRIČÁK Daniel, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.