3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 10:15

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice senzačně porazily Volyni, ta dohrávala v devíti


Branky


0

Netolice zvládly domácí zápas na výbornou. Přehrály Volyni o dvě branky, ta navíc dohrávala v devíti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ještě bez branek

Po šlágru kola mezi Čkyní a Sedlcem, byl toto jistě druhý nejatraktivnější zápas, co přineslo 21. kolo. Na podzim Volyně jednoznačně vyhrála 4:1, jenomže Netolicím se na jaře velice daří. Přestože v prvním poločase jsme branku neviděli, tak nám ukázal, kdo je lepším týmem – domácí Netolice. Volyně byla horší ve středu pole a měla horší pohyb, i tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Volyně dohrávala o devíti lidech

Druhý poločas už branky přinesl a to ne jednu. V 52. minutě se prosadil domácí střelec Václav Vlášek – 1:0. Tato branka dle slov trenéra Volyně Václava Mareše rozhodla o utkání a měl zcela pravdu. Poté na 2:0 zvyšoval v 63. minutě opět Václav Vlášek. V 79. minutě musel za faul po právu pod sprchy hostující Michal Chvosta. Volyni se podařilo snížit v 88. minutě z pokutového kopu, který proměnil Jiří Němeček. Konečnou střeleckou tečku zápasu dal ale domácí Miroslav Baloušek v 92. minutě, který upravil skóre na 3:1. V 93. minutě dostal nesmyslnou červenou kartu Martin Malina za úmyslné udeření soupeře rukou do hlavy v nepřerušené hře, míč byl vzdálen asi 5 metrů. Zápas řídil Jaroslav Kollmann.

Příští kolo hraje Slavoj Volyně doma proti poslední Zlivi. Netolice jedou na hřiště do Vacova, kde se utká s místní rezervou.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jiří Nárovec, trenér: Přiznám se, že jsem měl obavy, jak tenhle zápas po dvou čtyřgólových porážkách a hlavně velmi špatném výkonu v Chelčicích zvládneme. Navíc Volyně nás na podzim jednoznačně přehrála a z mého pohledu to byl jeden z nejlepších soupeřů, se kterým jsme se utkali. Kluci ale zápas zvládli na jedničku. Po bezbrankovém poločase nás do dvougólového vedení dostal Vašek Vlášek po dvou perfektních přihrávkách Pavla Fuxe. Hosté sice před koncem snížili z penalty, ale naši zaslouženou výhru pojistil v nastaveném čase z přímého kopu Míra Baloušek. Všem hráčům patří velká pochvala a poděkování nejen za výkon, ale i za to, jak k tomuto zápasu přistoupili. Za výborný výkon bych rád vyzdvihl mladého Marka Samohejla.

SK Slavoj Volyně
Václav Mareš, trenér: Zápas v Netolicích jsme nezvládli. Pro hráče nemám žádné pochopení. To, co jsme v Netolicích předvedli je pro ně víc než zarážející. Někdy si říkám, jestli má cenu vůbec trénovat. Na něco se připravujeme a přijde zápas a je to všechno jinak. Co se týče zápasu tak Netolice vyhráli zaslouženě. Přehrávali nás především ve středu pole, měli lepší pohyb i odražené míče. Myslím si, že o zápase rozhodla první branka, kterou jsme domácím darovali. Dostali jsme dvě červené karty, a to po zásluze. Především ta druhá pro tu nemám žádné pochopení. Sezona je pro nás ztracená, šanci dostanou jiní. Jinak bych se chtěl vyjádřit k trenéru domácích, protože jeho chování je pro mě nepochopitelné. Myslím si, že ten pán, by si to měl srovnat v hlavě.



Sestavy


1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - M. Rybáček [-] , J. Lukáš [-] , F. Rokůsek [-] (75. M. Baloušek [-] ) , P. Fux [-] (89. J. Tušl [-] ) , S. Šulc [-] , D. Andres [-] (85. P. Novák [-] ) , V. Vlášek [-] , J. Urban [-] , D. Hlavatý [-] , M. Samohejl [-]

SK Slavoj Volyně
I. Šteco [-] - M. Malina [-] , J. Havlíček [-] (66. F. Gašpar [-] ) , P. Tokár [-] , V. Páník [-] (76. P. Rojík [-] ) , J. Němeček st. [-] , P. Gašpar [-] , A. Mack [-] , T. Škopek [-] , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-]

ŽK: 41. T. Nárovec - 41. T. Škopek . ČK: 79. M. Chvosta , 90. M. Malina .
Hráči zápasu: M. Samohejl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - ERNST Martin, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.