Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv kladla odpor jen v první půli


Branky


0

Zliv domácí zápas nezvládla, a tak se propadla na poslední místo v tabulce. Chelčice navázaly na výkon z minulého zápasu a zápas ovládly především ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malou domů vystihl Slavík a vstřelil gól

Zápas se od počátku vyvíjel dobře pro Chelčice. Do poměrně rychlého vedení je dostal Křenek, který nastoupil s Šáchou v útoku a pohotovou střelou z vápna otevřel skóre utkání – 0:1. Poté však hosté značně polevili a začali v zápase ztrácet. Domácím se podařilo vyrovnat, když Tomáš Kouba nahrál Slavíkovi a ten neměl problém si poradit s vyběhnutým Novákem – 1:1. Hosté poté přestali být koncentrovaní a měli štěstí, že do poločasu neprohrávali. Nejblíže k vedoucí brance Zlivi měla dvojice Bican, Slavík, ale ani jeden jejich střelecký pokuse ke gólu nevedl.

Chelčice vstřelily tři góly

Ve druhém poločase si opět více šancí začaly vytvářet Chelčice. Po Jakšově nepovedeném zakončení v samostatném úniku se ujala až Křenkova střela v 67. minutě – 0:2. Na druhé straně mohla Zliv korigovat skóre, ale opět to byl Křenek, který vykopl míč téměř z brankové čáry. Definitivní klid Chelčicím dal bývalý kapitán hostů Šácha. Dvěma povedenými akcemi v 75. a 82. minutě stanovil konečný účet utkání na 1:4. Hosté se díky tomuto vítězství dostávají do bezpečnějších vod, jedenáct bodů od sestupových příček, což by mohlo přeci jen Chelčicím dávat více klidu do závěru sezóny.

 

V příštím kole Chelčice doma přivítají rozjeté Lažiště. Zliv jede bojovat do Volyně.

Zdroj: FK Chelčice



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Jakub Slavík, hráč: Začátek utkání sem nám moc nepovedl z čehož pramenil gól na 1:0. Poté se hra trošičku vyrovnala a my jsme potrestali chybu soupeře a vyrovnali. Do poločasu jsme byli lepší tým, bohužel jsme nevyužili šance, které jsme měli. Druhý poločas je těžké hodnotit, snad jen mohu říct že takhle se o záchranu zkrátka nehraje.

FK Chelčice
Milan Martiš, trenér: Do utkání jsme šli s tím, že chceme vyhrát, i proto, že tohle je soupeř, který je na dně tabulky, teď už poslední. Tak jsme sebevědomě vstoupili do zápasu a hned za čtvrt hodiny jsme šli Jardem Křenkem do vedení. Potom jsme trošku polevili a po naší chybě soupeř vyrovnal. Do konce poločasu jsme se hledali. Do druhé půlky jsme nastoupili zase v plné síle a třikrát jsme skórovali, bohužel se nám zranili dva hráči – Tomáš Kouba a Josef Chalupský. Dneska dobře zahráli Honza Jakš a Jarda Křenek.



Sestavy


SK Zliv
J. Vondrka [-] - J. Hrdlička [-] (63. O. Šťastný [-] ) , R. Bican [-] , J. Szabó [-] , M. Suchý [-] , J. Slavík [-] (83. F. Hamáček [-] ) , J. Čejka [-] , J. Kubeš [-] , M. Maňhal [-] , M. Novotný [-] , D. Ambrož [-]

FK Chelčice
P. Novák [-] - J. Jakš [-] , M. Kopenec [-] , J. Turek [-] , J. Křenek [-] , V. Trobl [-] , J. Jakš [-] , M. Šácha [-] , M. Lang [-] , J. Chalupský [-] (22. M. Lang [-] ) , T. Kouba [-] (33. V. Tesař [-] )

Hráči zápasu: J. Křenek , J. Jakš .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Křížek Danek - KOMZÁK Zdeněk, CRKVA Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.