3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice ve Vacově neuspěly


Branky


0

Vacov B potvrdil, že na svém domácím hřišti se jim více daří i s přispěním hráčů z A týmu porazil Lhenice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

A byli to Vacovští, kteří šli hned ve 2. minutě po rohovém kopu G. Bujoka do vedení (1:0). V 18. minutě jej mohli navýšit při gólové šanci, kterou nadvakrát skvěle zlikvidoval gólman R. Suchý. Běžela 20. minuta a Lhenickým se podařilo srovnat na 1:1, kdy po centru Mar. Sedláka Tůma zblízka překonal gólmana Klase. Hned následně (ve 21. minutě) znovu lhenický tým výborným zákrokem podržel R. Suchý. Ve 23. minutě ale našel P. Prenner centrovaným balónem J. Schöna, ten při zakončování akce byl Klasem faulován a za ponechané výhody sudím P. Prenner uklidil míč do sítě a Lheničtí šli do vedení (1:2). Ti jednobrankový náskok drželi do 31. minutě, v níž J. Mls, opět po rohovém kopu, vyrovnal na 2:2.

Čtvrtník rozhodl o výhře Vacova B

Po poločasové otáčce přinesla 55. minuta lhenickou „gólovku“ pro J. Mrkvičku, který po uvolnění postupoval na Klasovu branku, ale při zakončení ji přestřelil. V 58. minutě to byl opět R. Suchý, co bravurně vytěsnil vacovskou tutovku s následným uklizením míče před ním beky do bezpečí. V dalším hracím čase to byli zase Lheničtí, kteří měli dvě velké brankové možnosti utéct o gól. Nejprve v 66. minuta, kdy gólman Klas zlikvidoval střelu J. Schöna a hned nato i dorážku R. Sury a poté v 74.minuta, při úniku Schöna, co v rozhodujícím momentu netrefil přesně balón. O vítězství Vacovských, jak se ukázalo, rozhodla 78. minuta za přesné gólové trefy F. Čtvrtníka na 3:2, neboť Ti si závěr utkání pohlídali a Lheničtí tím tak z něho vyšli bodově naprázdno.

Stínem zápasu pro lhenický tým byla dvě zranění, kdy nejprve ze hry z tohoto důvodu odstoupil ve 33. minutě D. Lukač a poté, v 81.minutě, i gólman R. Suchý. Další to komplikace před hned o den následující dohrávku s Volyní (8.5.).

 

Autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Jan Bumba: Vacovským i Lhenickým, vzhledem k postavení v tabulce, bylo třeba bodů. A tak domácí rezervisté vstoupili do utkání se třemi hráči z kádru „áčka“ (G .Bujokem, J .Mlsem, Z. Švihalem), když dva z nich se prosadili gólově, naopak Lheničtí ze základu postrádali kapitána – stopera L. Kopfa, gólmana J. Dvořáka a D. Trojana.



Sestavy


SK Vacov B
P. Klas [-] - M. Valta [-] (89. T. Novák [-] ) , J. Mls [-] , D. Mikeš [-] (57. D. Vítovec [-] ) , V. Dyk [-] (90. J. Mrázek [-] ) , V. Hanzlík [-] , F. Čtvrtník [-] , A. Bujok [-] , S. Pšenička [-] (57. A. Jírovec [-] ) , Z. Švihel [-] (69. J. Hlásek [-] ) , G. Bujok [-]

SK Lhenice
R. Suchý [-] (81. P. Trnka [-] ) - D. Lukač [-] (33. L. Burda [-] ) , J. Mrkvička [-] , M. Sedlák [-] , J. Schön [-] , M. Mahák [-] , J. Beran [-] , J. Růžička [-] , P. Prenner [-] , T. Tůma [-] , R. Sura [-]

ŽK: 42. D. Mikeš , 72. J. Mls - 63. M. Sedlák , 77. J. Schön .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZAVADIL Petr - KLÍMA Denis, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.