Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 13:30

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lažiště rozprášilo Zliv sedmi góly


0

Zápas se od začátku vyvíjel jednoznačně pro domácí, který už v prvním poločase nastříleli bůra Zlivi, v tom druhém přidali dvě branky. Zliv na tento zápas bude chtít hodně rychle zapomenout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lažiště stihlo za třicet sedm minut pět gólů

K dokonalému představení lažišťských hráčů přihlíželo pouze čtyřicet diváků. Zliv začátek zápasu totálně prospala, již ve 3. minutě ukázal svoje fotbalové schopnosti Marek Sedláček a poslal Lažiště do vedení – 1:0. V osmé minutě se přidal Ondra Málek. Poté se Zliv, která přijela s dost slepenou sestavou, vzpamatovala a hru trochu vyrovnala. V 19. minutě to bylo opět Lažiště, které vedlo již 3:0 po gólu Marka Sedláčka. Potom ukázal svoje střelecké schopnosti Ondřej Málek, který ve 28. minutě dal na 4:0 a ve 40. minutě vstřelil svůj třetí gól v zápase. Shrnuto tak, že Sedláček s Málkem dali Zlivi bůra za třicet sedm minut. 

K hattricku Málka se přidal i Sedláček

Do druhého poločase se Zlivi moc nechtělo. Prohrávat venku 5:0 není nic příjemného, navíc když ve 48. minutě to bylo už 6:0 po gólu Jaroslava Volmuta. Pak už nebylo zcela o nic hrát. I Lažiště zápas dost dohrávalo a vychutnávalo si krásně vysokou domácí výhru. Do hry do pole se dostal i brankář Lažiště Ondřej Vašura, který vystříkal Jakuba Mocka a šel se postavit do útoku. Poslední slovo mělo opět Lažiště, v 83. minutě Marek Sedláček napodobil kolegu Ondry Málka a vstřelil také hattrick. Rozjeté Lažiště zápas dokonale ovládlo. Zápas řídil Daniel Petričák s jeho asistenty Ondřejem Novotným a Janem Trněným, delegátem zápasu byl Miroslav Primus.



Ohlasy k zápasu



SK Zliv
Jakub Slavík, útočník: Těžko se to hodnotí po takovém výprasku. Přijeli jsme v dost zalepené sestavě. Což se bohužel začalo projevovat už na samotném začátku utkání. Dostali jsme brzo gól a potom to už bylo těžké. Soupeř byl první poločas rozjetej a i přes naší snahu jsme nedokázali zabránit dalším brankám. I když druhý poločas soupeř ubral tak přesto je výsledek takovej jakej je.



Sestavy


FK Lažiště
D. Tesař [-] - P. Brzobohatý [-] , P. Bízek [-] (46. J. Šulc [-] ) , J. Turek [-] , P. Ostádal [-] - J. Volmut [-] , M. Sedláček [-] , O. Málek [-] , J. Macek [-] - J. Linhart [-] (69. J. Hrbek [-] ) , J. Mocek [-] (79. O. Vašura [-] )

SK Zliv
D. Klepal [-] - J. Szabó [-] , J. Stluka [-] (83. Z. Viktora [-] ) , F. Hamáček [-] , S. Uchytil [-] (77. M. Viktora [-] ) , M. Suchý [-] , J. Slavík [-] , V. Fürst [-] , J. Hrdlička [-] , M. Maňhal [-] , J. Zrun [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petričák Daniel - NOVOTNÝ Ondřej, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.