Strunkovice se doma neprosadily, Vlachovo Březí začíná sbírat body


Branky


0

Vlachovo Březí si veze ze Strunkovic nejtěsnější možný výsledek díky střele z 37. minuty, kdy se prosadil Josef Bušek a oddálil hosty ze sestupových pater.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Josef Bušek se trefil po dlouhém zranění

Podzimní klání tohoto zápasu skončilo lépe pro Blaník. Strunkovice vyhrály 2:0, takže Vlachovo Březí jim mělo co vracet, navíc když se jednalo o derby. Březí hrající o záchranu začalo už z domácích zápasů nějaké body sbírat a rádi by v tom pokračovali i ve venkovních duelech. Derby začalo v poklidu a bez emocí. Hrál se průměrný fotbal na obě branky, ale bez vyložených šancí. Strunkovice nedokázaly z malého vápna trefit branku hostí. Ojedinělá větší šance přišla ve 37. minutě, kterou gólově zakončil Josef Bušek, který se vrátil k fotbalu po dlouhé pauze (zranění a operace). Po zbytek poločasu bylo Březí o něco lepším týmem.

Strunkovice nastřelily tyč

Druhý poločas patřil také více Vlachovu Březí i proto, že domácí mají dlouhodobě problémy poskládat optimální základní sestavu, navíc je následující den čekal zápas proti Zlivi. Vlachovo Březí také nastřelilo tyč branky Miroslava Turka. Hosté si potom zápas v poklidu pohlídali, v poslední minutě využili tři střídání na natažení času. Rozhodčí Milan Pánek ukončil zápas před osmdesáti diváky za stavu 0:1 pro Vlachovo Březí.

Příští víkend 21. kolo Vlachovo Březí jede opět ven, tentokrát do Sousedovic. Blaník Strunkovice čeká těžký zápas v Lažišti.



Ohlasy k zápasu



FC Vlachovo Březí
Ing. Ilona Řimnáčová, organizační pracovník: Na zápase jsem nebyla, ale něco mám z doslechu. Z poklidného derby, bez emocí odvezli hosté hodně důležité 3 body. Jediný gól utkání dal ve 37. minutě Pepa Bušek, který se vrátil k fotbalu po dlouhé pauze (zranění a operace), tak věřme, že nezůstane při jednom a nějaké góly ještě dá. Oba poločasy bylo Březí lepším týmem a zaslouženě vyhrálo. Mělo další tři neproměněné šance, z jedné nastřelilo tyč. Strunkovice si v první půli vypracovaly jednu vyloženou příležitost, kdy z malého vápna netrefily branku hostů, druhá půle byla z jejich strany bez gólových šancí. Nutno říci, že domácí nechali za lavičce některé hráče ze základu, protože je druhý den čekal zápas ve Zlivi, což bylo pro hosty výhodou.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: PÁNEK Milan - PLAČEK Tomáš, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.