0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 15:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec jasně kráčí za postupem, na jaře je bez ztráty


Branky


0

Ačkoliv Sedlec trápí početná marodka, tak ukazují, že mají široký kádr a jsou dobře připraveni na vyšší soutěž. V aréně Vlachova Březí se hraje hostujícím celkům špatně, to neplatí pro Sedlec, který si veze výhru a na jaře je stále bez ztráty bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin a Milan Peškovi se podíleli na první brance

Podzimní střetnutí těchto mužstev skončilo jednoznačně pro Sedlec v poměru 4:0, na to navázali hosté ze Sedlece i nyní. Jarní sedlecká jízda nekončí. I šestý duel letošního roku totiž skončil vítězstvím vedoucího celku B skupiny 1. B třídy. Ve Vlachově Březí se neodkládalo, přestože hřiště bylo v opravdu hrozivém stavu. Sedlec i s uzdraveným Kochem přesto začal aktivně a hrozil šancemi Milana Bláhy a Jiřího Staňka. Gól ale, jak už je tradicí, padnul až po standardní situaci. Bratrská dvojice Pešků se nejlépe orientovala při rohu, Milan centroval a Martin hlavou přesně zakončoval. Domácí zahrozili v prvním poločase jen z přímého kopu, který ale skončil mimo. 

V poslední minutě zvýšil Staněk do prázdné branky

Druhý poločas začal lépe pro Sedlec, ale asi po hodině hry se ale obraz hry začal měnit a domácí uvyklí svému hřišti tlačili. Stoprocentní šanci si ale vytvořit nedokázali. Když v předposlední minutě naběhl na rohový kop i domácí brankář Martin Uher, Milan Pešek odkopnul míč na Staňka, který ho dopravil až do opuštěné branky. Cenné tři body znamenají pro Sedlec upevnění první příčky. Příští kolo Sedlec doma přivítá Sousedovice a Vlachovo Březí pojede do Strunkovic. K utkání přihlíželo pěkných sto dvacet diváků. Hlavním rozhodčím byl Tomáš Plaček.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
Ing. Ilona Řimnáčová, organizační pracovník: Střetli se soupeři z opačných pólů tabulky, Sedlec hraje na postup, Březí o záchranu. Hosté se museli obejít bez vyloučených Chromého se Šindelářem a zraněného Kučery, rovněž tak domácím chyběl zraněný Dejmek a Kravčenko, v průběhu zápasu se zranil i kapitán Hubáček. První poločas byli hosté lepším týmem, vypracovali si jednu jasnou brankovou příležitost ve 14. minutě a ve 39. minutě dali gól hlavičkou Martina Peška. Ostatní střely domácí gólman Uher s přehledem zlikvidoval nebo skončili mimo branku. Domácí se celou sezónu potýkají s gólovou nemohoucností a ani tentokrát se nedokázali střelecky prosadit. Ve druhé půli domácí přece jen chtěli vyrovnat a postupně začali mít herně navrch. Největší šanci k tomu měli v 72. minutě, ale míč se jim do branky dopravit nepodařilo, rovněž tak hosté nevyužili možnost pojistit si těsné vedení v minutě 87. V poslední minutě zápasu zahrávali domácí rohový kop, na který naběhl i domácí brankář Uher a po odkopnutí míče hostující Staněk skóroval do prázdné branky domácích na 0:2. Domácí se zlobili na hlavního rozhodčího za neodpískanou penaltu.




Sestavy


FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - O. Pečený [-] , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , F. Daniel [-] , J. Bušek [-] , J. Hubáček [-] (39. A. Choďjuš [-] ) , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] , R. Lauda [-] , J. Bízek [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Bláha [-] , M. Pešek [-] , J. Špán [-] (60. L. Bašar [-] ) , J. Staněk [-] , K. Michalec [-] (68. K. Pekař [-] ) , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , J. Koch [-] , J. Tůma [-] , V. Kozel [-]

ŽK: 11. R. Kalčík , 55. M. Hojdekr - 55. J. Staněk .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Plaček Tomáš - TOUCHA Matěj, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.