FOTO: Na narozeniny domácího Petra Mottla Sedlec sestřelil Strunkovice ze vzduchu


Branky


5. M. Bláha , 48. J. Staněk , 62. J. Tůma , 67. J. Tůma
0

Jednoznačná záležitost vedoucího týmu tabulky ve Strunkovicích. Hosté začali v pohodě, dobře kombinovali a určovali tempo hry téměř po celý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláha se prosadil hlavou

Absence v sedlecké sestavě nabývají velkých rozměrů, ke třem chybějícím nejproduktivnějším hráčům přibyl i čtvrtý – zraněný produktivní stoper Koch, autor už 6 branek. Nastoupit tak musel i bývalý kapitán Reitinger, který hrává už pouze za B tým ve IV. třídě. Improvizovaná sestava Sedleckých ale zápas na horké strunkovické půdě zvládla a připsala si vysoké vítězství. Nicméně i domácí jsou v krizi, která trvá již delší dobu, mají velké problémy se sestavou a naprosto se jim rozpadl jakýkoliv herní systém, který dříve na soupeře platil. A to hlavně díky skvěle zvládnutým standardkám. První gól přišel už v 5. minutě, kdy si na přímý kop z poloviny naběhl Bláha a hlavou se trefil. Sedlec branka uklidnila a měl územní převahu, domácí ale do půle mohli srovnat, samostatný únik po možná i ofsajdové pozici ale lapil brankář Hanzal. 

Jediné zpestření pro domácí bylo, že Petr „Vejce“ Mottl slavil čtyřicet let

A tak hned po změně stran přišel další přímý kop za obranu domácích, kde se zjevil Staněk a hlavou zvýšil. Když se pak během pěti minut po hodině hry dvakrát prosadil stoper Tůma, vždy po rohových kopech, byla z toho nakonec vysoká výhra 4:0. Sedlec tak dál drží sedmibodový náskok na prvním místě a příště zajíždí do Vlachova Březí. Strunkovice jdou bojovat do Zlivi. Jedinou radost domácím divákům povolil lídr tabulky před zápasem, kdy VV Blaníku a spoluhráči předávali dort a jiné dárky – Petr „Vejce“ Mottl slavil 40 let. K zápasu přihlíželo osmdesát diváků.

 

Na článku se podílel Miroslav Mottl a Tomáš Kučera.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Miroslav Mottl, předseda: Jednoznačná záležitost vedoucího týmu. My jsme v krizi, která trvá již delší dobu. Hosté neměli ani tolik práce nasázet nám čtyřku, nepřesnosti v naší rozehrávce hostům nahrávali a ti toho využili. Zasloužená výhra Sedlece, který v „Mexiku“ potvrdil svou první příčku. Jedinou radost domácím divákům povolil lídr tabulky před zápasem, kdy VV Blaníku a spoluhráči předávali dort a jiné dárky – Petr „Vejce“ Mottl slavil čtyřicet let.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - CIGÁŇ Roman, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.