1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Turek rozhodl o výhře Chelčic


Branky


0

Chelčice zvládly důležité utkání a dotáhly se právě na Lhenice. V zápase padla pouze jedna branka, o kterou se postaral Jan Turek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střela Turka skončila za zády bezmocného Dvořáka

V samém úvodu utkání to byli Lheničtí, kteří po autovém vhazování Sury jako první vyslali Schönem střelu na soupeřovu branku, kterou Chelčičtí stačili zblokovat na roh. Ti hned poté ale odpověděli rychlým kontrem s centrem do šestnáctky a střeleckým zakončením, co jen těsně minulo lhenickou branku. Běžela 9.´, v níž domácí rozehráli rohový kop s pouze v tísni gólmanem Dvořákem vyboxovaným balónem a hned vzápětí znovu nacentrovaným „do ohně“, avšak již následně s přesnou gólovou Turkovo trefou (1:0). A protože v dalším vývoji utkání jej oboustranně nikdo z hráčů nenásledoval, ač brankové možnosti k tomu vznikly, rozhodla právě ona jediná o chelčické nejtěsnější výhře. A tak se neujaly ani ty vyložené. V 15.´, po rohovém kopu, kdy pálil těsně vedle branky lhenický Mahák, aby jej ve 20.´napodobil z rozehraného trestného kopu Prennerem spoluhráč Mar. Sedlák, ve 22.´ pak to byl znovu Mahák, jehož dobře mířenou střelu skvěle vytěsnil gólman Novák na roh. A Lheničtí i v dalším hracím čase předváděli, jak se vlekle potýkají se střeleckou koncovkou. Ve 29.´, po úniku Maháka, zakončoval ve výhodné pozici opět nepřesně Mar. Sedlák, aby obdobně s nepřesnou záměrnou dopadly i slibné „hlavičky“ nejprve Maháka po Prennerově trestňáku ve 30.´, následně i Tůmy po Beranově standarde ve 34.´. Do poločasové otáčky tak šli Chelčičtí s jednogólovým náskokem.

Ve druhé půlce už branka nepadla, přestože bylo hodně šancí

Hned po rozehrání poločasu druhého měli velkou možnost k navýšení svého vedení, když jejich „gólovka“ skončila přestřelením Dvořákovy branky. Lheničtí nezůstali pozadu a hned nato i oni pohrdli tutovkou v provedení Mar. Sedláka s vychýlenou jeho muškou v samostatném úniku na gólmana Nováka po Beranově uličce. V 70.´opět Beran vyslal pro změnu Trojana, ale ten na Nováka v brance nevyzrál. I v dalším průběhu utkání se hrálo nahoru-dolů s nakopáváním míčů stran Chelčických za jejich kontroly hry, s čímž se Lheničtí viditelně potýkali. Až samotný závěr přinesl opět vzruch před oběma brankami. Nejprve to byli domácí, co mohli v 85.´pojistit bodový zisk z tohoto mače, velkou šanci k tomu promarnili. Lheničtí ji tak přežili a na samý konec ještě stačili před Novákem vytvořit pořádný závar, který ale vyrovnání nepřinesl. Z nejtěsnějšího vítězství v derby v rámci Chelčicko-Lhenického mikroregionu se tak radovali domácí, Chelčičtí.

 

Autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Jan Bumba: Ač Lheničtí na jaře konečně v plné sestavě (až na V. Piláta a R. Suchého), přesto na bodový zisk nedosáhli. Známý výrok o „království za koně“ lze pro ně parafrázovat na „království za vstřelený gól“, neboť i v tomto utkání se potýkali se střeleckou koncovkou i ve velice výhodných gólových pozicích.



Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - D. Schwamberger [-] , J. Turek [-] , J. Křenek [-] , M. Lang [-] (87. M. Kiš [-] ) , J. Jakš [-] , M. Šácha [-] (82. T. Kouba [-] ) , V. Tesař [-] , J. Jakš [-] (72. V. Trobl [-] ) , J. Chalupský [-] , M. Kopenec [-]

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - L. Kopf [-] , M. Sedlák [-] , J. Schön [-] (61. J. Mrkvička [-] ) , R. Sura [-] (78. P. Starý [-] ) , J. Beran [-] , J. Růžička [-] , P. Prenner [-] (67. D. Lukač [-] ) , D. Trojan [-] , T. Tůma [-] , M. Mahák [-]

ŽK: 54. J. Jakš , 70. M. Kopenec - 41. P. Prenner , 56. J. Beran , 81. L. Kopf .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BROM Josef - AMBROŽOVÁ Hana, ŠINDELÁŘ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.