3:1
(2:0)
90. V. Dyk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí si doma došlo pro výhru


Branky


0

Týmy bojující o udržení v minulém kole nevyhrály, tak se utkaly proti sobě. V tomto zápase vyhrálo jednoznačně domácí prostředí, kterého Vlachovo Březí dokonale využilo a zvítězilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martínek poslal domácí do vedení

Do zápasu lépe vstoupilo Vlachovo Březí, s velkou diváckou podporou, přesněji sto deseti diváky, šlo do vedení již v 7. minutě zásluhou Ladislava Martínka, který proměnil přímý kop. Poté domácí odmítli dvoubrankový náskok, kdy nedali penaltu. Přesto to byli znovu domácí, kdo diktoval hru a dostával se do nebezpečných situací. Ve 42. minutě Michal Hojdekr vsítil druhou branku Vlachova Březí a už to vypadalo na poklidný první poločas, jenomže opak byl pravdou. Posledních pět minut Vacov jednoznačně převzal otěže zápasu a na branku Michala Uhra to jen lítalo, naštěstí pro domácí nic neskončilo v síti, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Dyk výsledek zkorigoval krásným přímým kopem

Druhý poločas měl podobný obraz hry, jako ten první. Vlachovo Březí využívalo svého domácího prostředí a mělo nadále o něco větší převahu. V 70. minutě zvýšil už na 3:0 Josef Bušek a zdálo se, že je po zápase. Domácí využili v posledních minutách tři střídání, které trochu zdrželo čas. Poslední slovo utkání dal hostující Vojtěch Dyk, který z přímého kopu nedal Michalu Uhrovi sebemenší šanci, balón kopl přes zeď do brány a všichni přítomní se jen mohli kochat. Utkání měl na starost Zdeněk Kovařík, jeho asistenti byli Jaroslav Hnilička a Miroslav Pečenka. Příští kolo jede Vlachovo Březí do Stachů, kde se taky bude hrát o udržení a rezerva Vacova nastoupí na svém hřišti proti Sousedovicím



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
Ivan Lauda, člen výboru: Určitě jsme byli lepší, vedli jsme po přímým kopu, potom jsme dokonce neproměnili penaltu za stažení našeho útočníka za ruku. Ten první poločas jsme hráli dobře, tlačili jsme je, až na posledních pět prvního poločasu, to si Vacov zasloužil vstřelit kontaktní branku. Po poločase byl obraz hry stejný a zvýšili jsme na 3:0, nakonec hostující Vojta Dyk dal krásný, čestný gól z přímého kopu.




Sestavy


FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - A. Kravčenko [-] (85. J. Kouba [-] ) , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] (87. V. Holík [-] ) , F. Daniel [-] , O. Pečený [-] (65. Š. Kužvart [-] ) , J. Bušek [-] (81. A. Choďjuš [-] ) , J. Hubáček [-] , L. Martínek [-] , R. Lauda [-] , J. Bízek [-]

SK Vacov B
P. Klas [-] - V. Zábranský [-] , V. Dyk [-] , J. Hlásek [-] (75. T. Novák [-] ) , F. Čtvrtník [-] (89. D. Vítovec [-] ) , A. Bujok [-] , S. Pšenička [-] , Z. Švihel [-] , A. Jírovec [-] , G. Bujok [-] , P. Vastl [-] (46. D. Mikeš [-] )

ŽK: 71. Š. Kužvart - 42. V. Zábranský , 57. Z. Švihel , 87. G. Bujok .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - HNILIČKA Jaroslav, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.