Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 13:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

7.0

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

4.0

Lhenice doma padly s Lažištěm


Branky


0

Lhenice to v neměly lehké, Lažiště disponuje druhou nejlepší ofenzívou v soutěži po Sedleci, jejich obrana taky patří mezi ty nejlepší. Přestože domácí kladli odpor, žádné překvapení se nekonalo a Lažiště si veze tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lažiště o gól lepší

Samotný vstup do utkání patřil Lažišťským. v něm bez vyčkávání sevřeli Lhenické před jejich brankou za získání několika rohových kopů a střeleckých zakončení. Z počátečního sevření se domácí vymanili a v 6.' vyslali první střelecký pozdrav na gólmana Vašuru, který jej ale nijak neohrozil. Za již vyrovnané hry hosté zlobili z rychlých kontrů a v jednom z nich se v 8.' přes obranu uvolnil Linhart, výborně vypálil, ale gólman Dvořák jeho střelu skvěle vytěsnil. V rozmezí mezi desátou a patnáctou minutou měli herně navrch domácí. Z převahy vytěžili sérii rohových kopů se střeleckými koncovkami Sury a Tůmy, ale ani jedna mezi tyče nezamířila. Tu gólovou měl hned poté zblízka Sura, kdy balón z jeho kopačky z již odkryté branky stačil vykopnout jeden z bránících hráčů. Následně v 18.' vyslal lhenický Starý Mrkvičku a ve 20.' zase vyzval Růžička křižně Prennera, když míč z obou jejich úniků zleva skončil jen v boční síti. Ve 24.' jen se štěstím pro domácí dopadl brejk s koncovkou, co jen těsně minula Dvořákovu branku. Ve 28.' však již gólově udeřilo, a to po úniku zleva s následnou přesnou trefou Peška a hostující tým šel tak do vedení (0:1). Ten povzbuzen dosaženou brankou pokračoval v nátlakové hře vlastně až do poločasové otáčky i se závary před Dvořákem, které domácí, za jen sporadických protiútoků, stačili odvracet.

Linhart pojistil vedení

Vstup do druhé půle Lheničtí nezachytili a Lažišťští hned ve 48.' Linhartem navýšili své vedení na 0:2. Za dvoubrankového náskoku a pokračující převahy kontrovali hru, která nadále pokračovala korektně (nebyla udělena ani jediná žlutá karta v zápase). Domácí tým při pokračujících ojedinělých útočných výpadech odolával pozornou obranou soupeřovým atakům. Za zmínku stojí snad ohrožení Vašurovy branky Lhenickými jen střelami Sury (v 59.'), Trojana (v 64.') a především po rohovém kopu zblízka Mrkvičky či Prennera (v 73.'), avšak žádná z nich do sítě nezapadla.

S blížícím se závěrem, v němž již domácí na zvrat neměli, lažišťský tlak narůstal, kdy ale domácí rychlé kontry, jeden i v nastavovaném čase, dokázali i s pohotovým jistým Dvořákem v brance zastavovat. A tak brankový stav 0:2 byl i konečným a lažišťský FK zaslouženě bral všechny body.

 

Autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Jan Bumba: Ze strany Lhenických, nic nového – z různých důvodů se nadále potýkali s problémy se sestavou k utkání a v něm s váhavou a nepřesnou střelbou. Ač snahu jim nešlo v zápase upřít, na tým z třetí příčky v tabulce jejich herní projev nestačil.




Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - J. Exner [-] , D. Trojan [-] , P. Starý [-] , D. Lukač [-] (71. J. Beran [-] ) , J. Mrkvička [-] , J. Růžička [-] , P. Prenner [-] , T. Tůma [-] , R. Sura [-] , L. Kopf [-]

FK Lažiště
O. Vašura [-] - J. Macek [-] (86. P. Ostádal [-] ) , P. Brzobohatý [-] , J. Turek [-] - J. Volmut [-] , J. Albert [-] , M. Sedláček [-] , O. Málek [-] - J. Linhart [-] (75. J. Mocek [-] ) , J. Pěsta [-] (80. M. Stupár [-] ) - P. Holub [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - KOVAŘÍK Zdeněk, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.