4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 10:15

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice přímo zničily Záblatí


Branky


24. D. Reindl (p.) , 32. D. Reindl , 38. V. Vlášek , 87. V. Vlášek
0

Pěkné nedělní dopoledne udělalo radost hlavně fanouškům Netolic. Ty si poradily se Záblatím, kterému nasázely tři góly do šatny a poté ještě jeden přidaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Netolice ovládly první poločas

Podzimní střet těchto mužstev vyšel lépe pro Netolice, v podobě skóre 4:2. Domácí chtěli navázat na minulý zápas, kdy nastřílely čtyři branky v derby proti Lhenicím. Hned od začátku bylo vidět, kdo jde více za vítězstvím. Netolice se snažily tvořit hru a poslední Záblatí domácím hráčům nestíhalo. Ve 24. minutě s přehledem proměnil pokutový kop David Reindl a poslal domácí do vedení – 1:0. Ve 32. minutě přidal svůj druhý gól D. Reindl a bylo už 2:0. Tento hráč ukazuje formu, byl to jeho čtvrtý gól ve dvou posledních utkání. A když se ve 38. minutě prosadil Václav Vlášek, tak to s hostujícím celkem nevypadalo dobře. Potvrdil se fakt, že Sokol Záblatí má jednoznačně nejhorší defenzivu v soutěži. V dresu Netolic se po těžkém zranění objevil Daniel Hlavatý a odehrál slušný zápas.

Záblatí nic nezabalilo, přesto se nedokázalo prosadit

Jak už to tak bývá, tak tříbodový náskok domácí mančaft dost uklidnil, Záblatí se nevzdalo a začalo dokonce brát za delší konec provazu. Netolice výrazně polevily v pohybu a aktivitě, začaly kazit jednoduché přihrávky a hosté byli více ve hře. Přesto efektivnější byly opět Netolice, i když opět neproměnily spoustu šancí, jako v prvním poločase. A tak konečnou podobu výsledku zpečetil v 87. minutě svojí druhou brankou Václav Vlášek a bylo rozhodnuto. Skóre Netolice za poslední dva zápasy je 8:1, což vypovídá o rostoucí formě a příštím jejich soupeřem jsou Strunkovice, zde se dá očekávat velmi vyrovnaný zápas. Záblatí bude bojovat doma o body proti Zlivi, která se na jaře začíná zvedat. Hlavním rozhodčím byla Hana Ambrožová s asistenty – Markem Mrázem a Miroslavem Harvalíkem, na zápas přišlo šedesát diváků.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jiří Nárovec, trenér: Stará pravda říká, že body zvenku se mají potvrdit v dalším zápase doma. Nám se to povedlo, navíc bez obdržené branky, a jsem za to moc rád. Říkám to záměrně, protože po vítězném derby nás čekal další domácí zápas s posledním Záblatím. Proto jsem měl trochu obavy, aby hráči tohle utkání nepodcenili. Radost mám také z toho, že se nám do sestavy vrátil po těžkém zranění Dan Hlavatý. Začátek zápasu byl celkem vyrovnaný, ale postupem času jsme začali soupeře přehrávat. V rozmezí mezi 24. – 38. minutou jsme dali 3 góly, a neproměnili několik vyložených šancí. Pod dojmem tříbrankového vedení a celkem jednoznačného průběhu prvního poločasu jsme do druhé půle nevstoupili dobře. Záblatí nic nevzdalo, chtělo hrát a poprat se o výsledek. My jsme naopak výrazně polevili v pohybu a aktivitě, začali jsme kazit jednoduché přihrávky a prohrávat souboje. Přesto jsme si dokázali vypracovat další vyložené šance. Bohužel, stejně jako v prvním poločase bez gólového efektu. A tak konečnou podobu výsledku zpečetil až 3 minuty před koncem svojí druhou brankou Vašek Vlášek. Našimi nejlepšími hráči byl Dan Andres a Vašek Vlášek.




Sestavy


1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - V. Vlášek [-] (90. P. Novák [-] ) , D. Andres [-] , S. Šulc [-] (89. F. Rokůsek [-] ) , P. Fux [-] (68. D. Andres [-] ) , J. Lukáš [-] , D. Reindl [-] (83. M. Rybáček [-] ) , M. Baloušek [-] , D. Hlavatý [-] , J. Pivoňka [-] , P. Reindl [-]

TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - M. Janošťák [-] (64. J. Kvasnička [-] ) , J. Nerad [-] , J. Hálek [-] , A. Černý [-] (40. P. Hrabák [-] ) , D. Lachkovič [-] (81. V. Rosenbaum [-] ) , M. Nerad [-] , J. Lukeš [-] , F. Kolda [-] , M. Kolafa [-] , M. Grametbauer [-]

ŽK: 76. D. Reindl .
Hráči zápasu: D. Andres , V. Vlášek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ambrožová Hana - MRÁZ Marek, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.