1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv doma vydřela pouze bod


Branky


0

Zliv je potopená ve spodních pater tabulky, Lhenice hrají klidný střed, přesto se hrál vyrovnaný zápas, kde padlo po jedné brance na každé straně, nakonec Lhenice ale mohly brát všechny tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Růžička střelou zpoza šestnáctky poslal hosty do vedení

Po oboustranně vyčkávacím úvodu zápasu to sice byli Zlivští, co hlavou vyslali střelu jako první na soupeřovu branku, postupem hracího času ale získávali víc a více herní převahu Lheničtí, počali diktovat průběh hry a v něm si vytvářeli i gólové příležitosti. Ve 13. minutě se po ose Beran – Lukač – Starý zrodila ta první s nepřesným zakončením, aby v 16. minutě dopadl obdobně i únik „dvou na jednoho“ Starého a Mar. Sedláka. Ani ve 21. minutě lhenická akce po Lukačově centru do šestnáctky, Mrkvičkově dorážce po gólmanově vytěsnění a následném vykopnutí míče jedním z bránících hráčů z již odkryté branky, gólem také neskončila. Ve 28. minutě zase po narážečce Berana se Starým stačili Zlivští beci balón před gólmanem Klepalem jen v poslední chvíli uklidit do bezpečí. Až ve 31. minutě se odhodlal zpoza šestnáctky vypálit Růžička a byla z toho první povedená gólová trefa, znamenající lhenické vedení (0:1), ale jak se ukázalo, taky poslední. Z obdobného místa to ve 35.´ Růžička zkusil znovu, aby tak Klepala v brance pořádně vystrašil. Hned o minutu později vybídl Trojan Mrkvičku, ten poté poslal centrovaný míč do vápna, kde jej vybojoval Mar. Sedlák, avšak v šanci zamířil mimo tyče. Lheničtí Zlivské k nebezpečnému ohrožování své branky nepouštěli. Ti teprve ve 38.´ vyslali na jejího strážce Dvořáka přesnou záměrnou, ten si s ní zkušeně poradil. Ve 44.´ Mar. Sedlák vyzval Lukače k zakončení, při němž balón z jeho kopačky „jen“ orazítkoval tyč. Lheničtí tak šli do poločasové otáčky pouze s jednogólovým náskokem.

Čejka vyrovnal střelou do šibenice

Do druhého poločasu vstoupil lhenický tým za pokračující herní převahy, když ale v 60.´ se štěstím přežil zlivskou gólovou možnost, kterou domácí po centru před Dvořáka minelou promarnili. V 63.´ zase na druhé straně, po rychlém rozehrání Mar. Sedláka na Lukače, mohl druhý jmenovaný pojistit lhenické vedení, nabídnuté „gólovky“ k tomu nevyužil. V pěti minutách nato předvedl gólman Klepal, po Beranově centru a skrumáži před ním, bravurní zákrok a nedopustil tak tím nejtěsnější lhenický brankový rozdíl navýšit. Naopak v 74.´ jej srovnal trefou do šibenice Čejka (1:1), co z minima dokázal vytěžit maximum. Po vyrovnání Lheničtí sice zatlačili soupeře, avšak ani největší příležitost Trojanova (v 78.´) se gólově neujala. A tak to paradoxně byli Zlivští, co mohli jít ze standardky v 87.´ do vedení a připravit tak nakonec Lhenické i o bod, ale gólman Dvořák byl proti a svůj tým podržel. Utkání, v němž hosté měli výrazně herně navrch, skončilo smírně.

 

Autor: Jan Bumba



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Jan Bumba: Lheničtí se stále potýkají s absencemi hráčů (pro zranění jsou nadále ze základu mimo hru J. Schön, P. Prenner ml., v trestu M. Mahák), přesto zisk tří bodů by si tentokrát zasloužili, neboť byli lepší domácích, přehrávali je, vytvářeli si gólové možnosti, leč za vleklé bolesti je neproměňovali. I když venku uhranou remízou tím tak soupeře ze spodní části tabulky přidrželi, nedopustili mu bodově se přiblížit, za předvedenou hru celého týmu je bod i přesto málo.



Sestavy


SK Zliv
D. Klepal [-] - J. Hrdlička [-] , J. Zrun [-] , R. Bican [-] , S. Uchytil [-] , V. Rys [-] , J. Čejka [-] , J. Kubeš [-] , M. Maňhal [-] , M. Novotný [-] , D. Ambrož [-] (65. J. Vondrka [-] )

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - P. Starý [-] (52. M. Sedlák [-] ) , D. Lukač [-] (81. L. Burda [-] ) , M. Sedlák [-] , J. Mrkvička [-] (88. R. Suchý [-] ) , D. Trojan [-] , J. Růžička [-] , J. Beran [-] , T. Tůma [-] , R. Sura [-] , L. Kopf [-]

ŽK: 51. M. Novotný , 54. J. Hrdlička , 62. S. Uchytil , 63. J. Zrun - 63. M. Sedlák , 80. T. Tůma , 82. M. Sedlák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Landík Filip - LEIŠ Filip, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.