0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice hrály se Sousedovicemi smírně bez branek


Branky


0

Pouze před padesáti diváky se odehrál sobotní duel. Tento zápas přinesl radost fanouškům defenzivního fotbalu, protože nepadl ani jeden gól. S bodem jsou spíše spokojeni domácí, kteří jsou na tom v tabulce hůře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křenek bodlem přestřelil bránu

Do druhého domácího zápasu nastoupily Chelčice proti silnému soupeři ze Sousedovic. Domácí jakoby si přenesli řadu nepřesností z minulého utkání proti Vlachovu Březí. V prvních několika minutách totiž nedovedli nahrát na pár metrů. To značně nahrávalo hostům, ale ti nedovedli těchto příležitostí využít.

 

V prvním poločase tak za zmínku stojí jen dvě akce. Ta první se odehrála před brankou hostů. K míči se natahoval Jaroslav Křenek, ale střelou bodlem jen vysoko přestřelil branku. Na druhé straně se důrazem probil k největší šanci utkání Milan Glazunov, ale jeho střela po zemi si cestu do chelčické sítě nenašla. 

Chelčice jsou s bodem spokojeny

Ve druhém poločase začala hrát obě mužstva mnohem agresivněji a na hřišti se občas dost jiskřilo. Kdyby na každé straně sudí udělali červenou kartu nemohlo se ani jedno z mužstev divit.

Větší šanci si v 75. minutě dovedli vypracovat domácí. Kouba utekl po levé straně hřiště, uvolnil se ve vápně, ale razantní ranou trefil jen hostujícího gólmana. Tak jak se blížil konec utkání oběma mužstvům postupně docházela síla a v obranách se začala objevovat větší a větší okénka, která však ani jedna strana nedovedla využít.

Za Chelčice odehrály velmi dobře zápas kapitán Jan Turek a Tomáš Kouba. Oba se výraznou měrou zasloužili za to, že domácí v tomto zápase brali alespoň bod.

Zdroj: http://www.fkchelcice.cz/aktuality/chelcice-za-bezbrankovou-remizu-se-sousedovicemi-braly-bod-4332/



Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - M. Lang [-] (86. M. Kiš [-] ) , T. Kouba [-] , M. Kopenec [-] , J. Turek [-] , J. Křenek [-] , M. Lang [-] (58. V. Trobl [-] ) , M. Šácha [-] , V. Tesař [-] , J. Jakš [-] , J. Chalupský [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - M. Glazunov [-] , R. Náhlík [-] , V. Křížek [-] (86. D. Trégl [-] ) , P. Kohout [-] , T. Glazunov [-] (44. P. Vojtíšek [-] ) , V. Kacetl [-] , J. Kovář [-] , J. Hrach [-] , P. Masák [-] , F. Duba [-]

ŽK: 16. J. Chalupský , 72. V. Tesař - 68. V. Kacetl , 80. R. Náhlík .
Hráči zápasu: T. Kouba , J. Turek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Frček Filip - NOVOTNÝ Ondřej, SADLAK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.