Strunkovice vyhrály nejtěsnějším rozdílem


Branky


63. L. Klein
0

 Strunkovice vstoupily do utkání aktivněji, v prvním poločase neproměnily dvě jasné šance. Stachy, které dvakrát po sobě vyhrály, hrály také dobře, a tak se hlavně ve druhém poločase hrál pohledný fotbal.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Největší šanci první půle zazdil Tomáš Balica

Do "Mexika" zavítalo k sobotnímu zápasu mužstvo Sokola Stachy plné optimismu po dvou úvodních jarních výhrách. Domácí jako vždy problémy – stále v trestu Šabršula, P. Beneš z pracovních důvodů a Štěch zraněn. Utkání začalo opatrně a v první půli byla k vidění jediná šance kdy Tomáš Balica šel opět sám na brankáře a opět nedal. A více se toho v první polovině už nestalo.

Klein se prosadil z trestného kopu

 Druhá polovina již byla více o fotbalu, domácí se více hnali do útoku, ale šancí bylo poskrovnu. Hosté stále spíše vyčkávali na chybu domácích, ale tentokrát se jí nedočkali, díky dobře hrající obraně, kterou dirigoval David Kiš. V 63. minutě přišla rozhodující chvilka zápasu – Pavel Záleský zahrál před vlastním vápnem rukou a trestný kop chladnokrevně proměnil Ladislav Klein, když našel jediné volné místečko v Šebánkově brance! Po obdržené brance hosté přece jenom více útočili, ovšem koncovka byla stále žalostná. Pro domácí hráče byl vývoj zápasu příležitostí navýšit skóre, nejblíže tomu byl Petr Mottl, který z dalšího trestného kopu nastřelil pouze břevno. A tak skončil zajímavý zápas nejtěsnějším rozdílem, diváci domácím hráčům poděkovali za zvládnutý zápas, hosté asi čekali více, představili se jako slušné, bojovné mužstvo. Rozhodčí Slepička zvládl zápas s přehledem, pomezní Dimitrov a Háša též. Přihlíželo 86 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus, asistent trenéra: Do začátku zápasu jsme vstoupili hodně aktivně, ale neproměnili jsme dvě vyložené šance. Nejdříve Balica, potom Šimčík šli sami na brankáře, ale gól z toho nebyl. Mohlo to být ve dvacátý minutě 2:0... Potom se hra vyrovnala a hrálo se mezi šestnáctkami. Druhý poločas začal tlakem hostů. Řekl bych, že celou druhou půli byly Stachy lepší, ale vyloženou šanci si nevypracovaly. My jsme hrozili z brejků, Tomáš Balica šel ještě jednou sám gólmana a ani napodruhé se to nepovedlo. Trefil se Láďa z přímáku, to byla paráda. Vejce dával z dalšího trestňáku břevno. Jirka Homolka dával po samostatnej akci těsně vedle, Jirka Kureš po dalším průniku dával těsně nad branku. Šancí bylo na naší straně hodně a jsem rád, že to pro nás dopadlo, protože Stachy hrály, hlavně ve druhé půlce, dobře.




Počet diváků: 51. Rozhodčí: Slepička Vít - DIMITROV Nikolaj, HÁŠA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.