Záblatí dostalo bůra od Strunkovic


Branky


64. M. Kolafa - 12. P. Beneš , 14. T. Balica , 31. L. Klein (p.) , 74. I. Šimčík , 86. T. Balica
0

Strunkovice v dopoledne neděli s chutí přijely do Záblatí a také si s chutí zastřílely. Záblatí v zápase moc nekladlo odpor, a tak se to projevilo i na výsledku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodový poločas z pohledu Strunkovic

Blaník odjížděl k dopolednímu zápasu do Záblatí s mírnou obavou po minulé ztrátě dvou bodů doma s Vacovem. Navíc přišel o vyloučeného Šabršulu a zranění nahlásil Kureš. Záblatí naopak 1. kolo vyhrálo a dalo se čekat, že se budou chtít odpoutat z posledního místa. Vše ale bylo jinak a už ve 2. minutě šel Tomáš Balica sám na gólmana domácích a ten ho vychytal, jako ostatně ještě vícekrát v průběhu hry. V 6. minutě zahodili domácí 100% šanci a z jejich strany to bylo za poločas vše. Naopak lehkonozí útočníci Blaníku dělali obraně domácích velké problémy a ve 14. minutě to již bylo 0:2 a když domácí v 31. minutě vyrobili penaltu, kterou Ladislav Klein s přehledem proměnil zdálo se rozhodnuto.

Strunkovice žádné překvapení nedopustily

Domácí se ještě pokusili v 2. půli něco s nepříznivým skórem udělat, měli územní převahu, ale málo šancí na vstřelení branky a Blaník mohl vedení několikrát z brejků navýšit. Miroslav Kolafa pak v 64. minutě vykřesal jiskřičku naděje, když přece jen dotlačil míč do branky – 1:3. Nápor domácích potom ukončil Ivan Šimčík v 74. minutě – 1:4 a vše zakončil svou druhou brankou dobře hrající Tomáš Balica 1:5. S přehledem pískal Hladík.

V příštím kole Strunkovice doma vyzvou Stachy, Záblatí pojede do Netolic, které mají na jaře formu.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.