Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Souboj o čelo v režii Sedlece


Branky


0

Slunečné odpoledne nám v sobotu přineslo unikátní utkání mezi Sedlecem a Volyní. Právě Volyně byla v první polovině jediným týmem, který porazil Sedlec, atak se čekal velký zápas, kde Sedlec využil domácího prostředí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Šindeláře pomohl domácím

Jak již bylo zmíněno, Volyně byla jediným týmem, který dokázal v sezóně porazit Sedlec. V odvetě tak měli Sedlečtí velkou chuť na odvetu a hned ve 3. minutě na tom začali pracovat i gólově. Roh Chromého prodloužil Tůma a Šindelář pohotově doklepával. Domácí měli i dál znatelnou převahu, ale šance dlouho zahazovali. Až chvíli před poločasem vybojoval míč Martin Pešek a poslal do úniku Tomáše Kučeru, který přesným centrem vybídl k zakončení Kocha. Ten si zpracoval míč na prsou a napálil ho do protější šibenice velice přesně. A tak v Sedleci mohlo být po prvních 45. minutách spokojeno, když domácí šli do kabin za stavu 2:0.

Volyně se herně zvedla, ale gól to nepřineslo

Po přestávce začali lépe hráči Volyně a měli několik nebezpečných standardek. Domácí spoléhali na brejky a po jednom z nich Kučera našel centrem na malém vápně Šindeláře, který ale hlavou trefil jen břevno. V závěru ještě mohl ve velké šanci zvýšit střídající Kroupa, ale sám před brankou netrefil, což by už pro Volyni bylo docela kruté. Dále se už větší drama nekonalo, tak si domácí spolehlivě udrželi vedení z prvního poločasu. Sedlec i tak zápas jasně ovládnul, pevně drží první místo tabulky a také udělal velký krok k úplnému prvenství.

Příští zápas jede Sedlec do Vacova, kde se utká s místní rezervou. Slavoj Volyně doma přivítá Vlachovo Březí.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera, útočník: Měli jsme velkou motivaci vrátit soupeři jedinou porážku v soutěži a od začátku bylo vidět, jak moc chceme vyhrát. Pomohl nám rychlý gól po rohu a šance přibývaly hlavně na naší straně. Když před poločasem Koch zvýšil, zcela zaslouženě jsme vedli 2:0. Po přestávce jsme ale zbytečně zalezli a soupeř nás zkraje druhé půle zatlačil, nicméně žádné skutečně vyložené šance neměl. My naopak nastřelili břevno a závěr už jsme v klidu dohráli. Jediné, co mě mrzí, je, že zřejmě budu muset kvůli zranění vynechat některé další zápasy, uvidíme, jak všechno dopadne…




Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - T. Kučera [-] (88. M. Kroupa [-] ) , M. Pešek [-] (84. V. Kozel [-] ) , V. Šindelář [-] (75. M. Bláha [-] ) , J. Staněk [-] (26. J. Špán [-] ) , J. Koch [-] , M. Chromý [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , J. Tůma [-] , K. Michalec [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - J. Kubeš [-] (46. R. Prihara [-] ) , P. Rojík [-] , J. Havlíček [-] , V. Páník [-] , J. Němeček st. [-] , F. Gašpar [-] (75. P. Temňák [-] ) , A. Mack [-] , T. Škopek [-] , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-]

ŽK: 34. M. Chromý , 39. J. Koch , 53. K. Michalec , 64. M. Pešek , 74. J. Špán , 75. V. Šindelář , 86. M. Bláha - 12. M. Chvosta , 39. T. Škopek , 79. V. Páník , 90. M. Dvořák .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Plaček Tomáš - KŘÍŽEK Danek, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.