J. Beran 53. (p.)
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Netolice v derby rozstřílely Lhenice


Branky


53. J. Beran (p.) - 10. M. Baloušek , 16. D. Reindl (p.) , 47. V. Vlášek , 59. D. Reindl
0

Jak už se říká derby nemá favorita, to platilo i před tímto zápasem. Přišlo pěkných 172 diváků a ti se rozhodně nenudili. V zápase padlo pět branek a jedna červená karta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Reindl proměnil pokutový kop

Oběma mužstvům nevyšel vstup do sezony. Netolice doma prohrály – a zaslouženě se Čkyní, Lhenice si mimo prohry odvezly ze Záblatí i vyloučeného hráče. Bylo tedy jasné, že oba celky budou chtít tento nepodařený vstup napravit. Prvních deset minut byli domácí lepší, hosté se tak trochu hledali. Netolicím hodně pomohl první gól, který dal krásnou střelou Míra Baloušek. Ten po pár minutách poslal výbornou přihrávkou do brejku Davida Reindla, kterého domácí stoper zastavil uvnitř šestnáctky pouze za cenu faulu. Sám faulovaný David Reindl z nařízené penalty nezaváhal a zvýšil naše vedení na 2:0. A to probíhala teprve 16. minuta, bohužel více branek 172 diváků v prvním poločase nevidělo.

Lhenický Mahák musel předčasně do sprch

Netolicím perfektně vyšel vstup do druhého poločasu, kdy po velmi hezké kombinační akci prostřelil Vašek Vlášek domácího brankáře Jindřicha Dvořáka a hosté vedli již o tři branky. Lhenice se ale nevzdaly – v 53. minutě snížily z penalty na 1:3, a vzápětí hosty při střele a následné dorážce podržel brankář Nárovec. V 59. minutě ale přidal po dalším průniku za domácí obranu svůj druhý gól David Reindl, a když byl o několik minut později domácím po druhé žluté kartě vyloučen hráč, dá se říci, že bylo po zápase. Utkání řídil zkušený arbitr pan Petr Šťastný. Dá se říct, že tomuto derby nic nechybělo.

Autor: Jiří Nárovec



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Jiří Nárovec, trenér: S výsledkem derby jsme samozřejmě spokojeni, navíc Lhenice jsme dokázali porazit podruhé v sezoně. V každém případě teď musíme tohle vítězství potvrdit doma se Záblatím. Radost bohužel nemám ze svalových zranění dvou hráčů základní sestavy, kteří nám budou v (nejen) tomto zápase chybět. Našimi nejlepšími hráči byli Míra Baloušek a David Reindl.




Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - M. Sedlák [-] , J. Mrkvička [-] , M. Mahák [-] , D. Trojan [-] , J. Růžička [-] , J. Beran [-] , T. Tůma [-] , J. Exner [-] (46. P. Starý [-] ) , R. Sura [-] (76. D. Lukač [-] ) , L. Kopf [-]

1. FC Netolice
T. Nárovec [-] - J. Pivoňka [-] , S. Šulc [-] , D. Reindl [-] (78. D. Hlavatý [-] ) , V. Vlášek [-] , M. Baloušek [-] , D. Andres [-] , P. Fux [-] (78. P. Kvapil [-] ) , J. Urban [-] (28. F. Rokůsek [-] ) , J. Lukáš [-] , P. Reindl [-]

ŽK: 61. M. Mahák , 70. J. Růžička , 75. P. Starý - 37. P. Fux , 51. V. Vlášek . ČK: 66. M. Mahák .
Místo: Lhenice. Počet diváků: 172. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - DIMITROV Nikolaj, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.