2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Schinzel dvěma asistencemi rozhodl zápas


Branky


0

Utkaly se týmy z dolní poloviny tabulky, ale i tak se za pěkného počasí odehrál fotbal na slušné úrovni. První poločas Stachy tahaly za kratší provaz, ale po prostřídání pěti hráčů vstřelily dva góly a vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Vacovu byla blíže ke vstřelení gólů, balón skončil na břevně

Na podzim tuto bitvu ovládly Stachy a to v poměru 3:1, béčko Vacova s tím chtělo něco udělat a bylo to vidět od prvních minut. Přestože byla první půle bez větších šancí, tak se hrálo spíše na polovině domácích. Vacov B střelou zdálky ohrozil branku Tomáše Sýse a trajektorii balónu zastavilo až dunící se břevno. Domácí mají docela vyvážený tým, moc branek prozatím nedali, ale zato obrana jim taky docela funguje, a tak se v prvním poločasy zase tolik vážnějšího nestalo. Krásných sto padesát diváků si na první gól muselo počkat. 

Střídající Schinzel stihl nahrát na dva góly

Ve druhé půli Stachy využily dostatečný počet hráčů a v průběhu hry se dostaly do hry všichni náhradníci. První vážnější šanci domácích měl na kopačkách Vrhel, který sám před Stanislavem Klasem nastřelil břevno. V 74. minutě po akci z levé strany střídající Dan Schinzel nacentroval do vápna, kde našel L. Heidenreicha, který udělal kličku doprostřed a zakončil k bližší tyči, brankář hostů byl zde bez jakékoliv šance – 1:0. Potom Vacov se snažil s výsledkem něco udělat a vrhl všechno do útoku a v 88. minutě z brejku udeřily Stachy. Levý obránce Petr Foltýn vyvezl balón a po narážečce s Danielem Schinzel skóroval, sice první střelu dobře chytající Klas vyrazil, ale na dorážku už nedosáhl. Tak tři body zůstaly na domácím hřišti. Jinak dneska to byl vyrovnaný zápas, kde rozhodl první gól.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Ladislav Heidenreich, hráč:: V první půli byl Vacov lepším týmem. Nás zachránilo břevno. Ve druhé půli jsme to trochu prostřídali a začali jsme mít převahu my a potom jsme dvakrát skórovali. Jinak to byl vyrovnaný zápas, rozhodl první gól. Za hosty se mi líbil v bráně Klas starší, u nás to byl Schinzel, který jako střídající hráč nahrál na dva góly a potom taky brankář Tomáš Sýs.




Sestavy


TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - D. Pek [-] (68. D. Schinzel [-] ) , I. Vrhel [-] (77. A. Eigner [-] ) , P. Záleský [-] , M. Rod [-] (46. M. Vozobule [-] ) , J. Pešl [-] , M. Marek [-] (57. T. Hošek [-] ) , M. Šíp [-] , L. Heidenreich [-] (83. V. Jandoš [-] ) , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-]

SK Vacov B
S. Klas [-] - V. Zábranský [-] , J. Mrázek [-] , S. Pšenička [-] , J. Hlásek [-] (46. D. Mikeš [-] ) , F. Čtvrtník [-] , A. Bujok [-] , M. Čtvrtník [-] (86. T. Novák [-] ) , A. Jírovec [-] , G. Bujok [-] , J. Král [-]

ŽK: 47. M. Vozobule - 86. J. Král .
Hráči zápasu: T. Winter , D. Schinzel - S. Klas .
Místo: Stachy. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klimeš Jiří - PRŮCHOVÁ Nikola, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.