2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 10:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice padly v Záblatí, téměř celý druhý poločas hrály v deseti


Branky


40. M. Nerad , 85. J. Nerad
0

Záblatští, po podzimu na posledním místě v tabulce, potřebovali body (měli jich na kontě 5), Lheničtí, z přípravy pronásledovaní zraněními, jich na tabulkovém osmém místě zase se sedmnácti podzimními neměli na rozdávání, a tomu také odpovídal průběh zápasu, v němž bojovnost převyšovala herní kvalitu. O vítězství rozhodli domácí v závěrech obou poločasů dvěma gólovými trefami, kdy využili ne plné koncentrovanosti hostujícího týmu a také delší hráčské početní převahy, při které soupeř o deseti i přesto sehrál s nimi přinejmenším vyrovnanou partii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerad poslal Záblatí k prvním jarním bodům

Hned v úvodu utkání (v 4.') mohli jít Záblatští do vedení, kdy jejich jasnou gólovou šanci bravurně zlikvidoval gólman Dvořák. Lheničtí odpověděli v 6.' Beranem rozehranou standardkou, kterou v šestnáctce zakončoval hlavičkou Mahák, ta ale cestu mezi tyče nenašla. V 16.' se v obdobné situaci ocitl Tůma, kdy centrovaný míč na jeho hlavu před gólmana poslal Starý, ale ani tentokrát do sítě nezapadl. Ve 24.' se před Dvořákem zrodila gólová záblatská "tutovka", při které nejprve balón orazítkoval tyč, aby ani hned následná dorážka v již odkryté brance neskončila. V dalším herním čase nedocházelo oboustranně přes pozorné defenzivy k nebezpečnému ohrožování branek. Až v samém závěru poločasu tomu bylo jinak. Nejprve ve 40.' lhenický Mahák vyhrál hlavičkový souboj o naservírovaný míč před gólmana Kuttenberga, ale ve výhodné pozici jej poslal nad břevno, aby hned z protiútoku prošel Martin Nerad rozhozenou lhenickou obrannou a přesnou trefou poslal Záblatské do vedení.

Michal Sedlák musel předčasně pod sprchy

Po poločasové otáčce (v 52.') uviděl druhou žlutou kartu Michal Sedlák, poté červenou a Lheničtí šli do deseti. Přesto i v oslabení usilovali po vyrovnání, místy měli i herně navrch. V 70.' vytvořili před brankou domácích závar, nic však z něj nevytěžili. Naopak v 78.' zahrozil po delší době domácí tým, jeho střeleckou koncovku stačila lhenická obrana zblokovat, a tak ze slibné šance získal jen rohový kop. V 83.' to byl naopak hostující tým, co po Trojanově centru a zakončení hlavou Mar. Sedláka měl blízko k srovnání brankového stavu. V samém závěru utkání, obdobně jako v konci poločasu prvního, znovu gólově udeřili Záblatští, tentokrát v 85.' Jiřím Neradem a definitivně tak rozhodli o plném, pro ně tolik potřebném, bodovém zisku.

Autor: Jan Bumba



Sestavy


TJ Sokol Záblatí
A. Kuttenberg [-] - M. Janošťák [-] , J. Kvasnička [-] (65. J. Nerad [-] ) , J. Hálek [-] , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] , M. Nerad [-] (90. P. Hrabák [-] ) , J. Lukeš [-] (86. V. Janoušek [-] ) , F. Kolda [-] , M. Kolafa [-] , M. Grametbauer [-]

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - P. Starý [-] (46. M. Sedlák [-] ) , M. Mahák [-] , M. Sedlák [-] , D. Trojan [-] , J. Beran [-] , T. Tůma [-] , J. Exner [-] , L. Kopf [-] , V. Pilát [-] , K. Muška [-]

ŽK: 76. D. Lachkovič , 80. J. Hálek - 35. M. Sedlák , 74. J. Dvořák . ČK: 52. M. Sedlák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - PICKA Pavel, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.