2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves těsně zdolala Chlum


Branky


0
Nová Ves musela otáčet zápas s bojujícím Chlumem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle bez branek

   Nová Ves se ve své nováčkovské sezóně v 1.B. loučila domácím zápasem se sestupujícím Chlumem. Domácí možná doufali, že se Chlum porazí sám a nebylo to z jejich strany úplně ono. Za to Chlum se chtěl se soutěží rozloučit se vztyčenou hlavou a kousal. Většinu první půle byli hosté nebezpečnější. Hned v 5. minutě pálil z nebezpečné pozice osamocený Řepa vedle. Po nějakých deseti minutách domácí jen přihlíželi jak Barvův pokus skončil na spojnici tyčí. Pak se postupně začali domácí zvedat. Velkou možnost měl poblíž penalty střílející Brožka, ale jeho zakončení postrádalo razanci i přesnost. Na poločasovou pauzu se tak odcházelo za bezbrankového stavu 0:0. 

Rychlý gól a pak obrat

   Ve 47. minutě se po autovém vhazování dostal k míči Řepa, dokázal odcentrovat a Flaška nadvakrát překonal Peštu, 0:1. Vedení vydrželo Chlumu do 75. minuty kdy Neumann naservíroval polovysoký míč do vápna a kapitán Boháč ho volejem poslal pod klacek, 1:1. Po pár minutách si Chlum mohl vzít vedení zpět, když se Řepa proháčkoval novoveskou obranou, posadil gólmana Peštu, ale následně z malého vápna trefil jen boční síť. Po následné rozehrávce našel Procházka uličkou Holého jenž překonal Valeše a otočil utkání, 2:1. Jen minutu nato opustil po druhé žluté, za řeči hrací plochu Janeček a Nová Ves dohrávala v deseti. Vliv na skóre to už nemělo a tak Nová Ves může slavit výhru 2:1.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč domácí): Z naší strany to bylo hodně špatné. Zápas jsme nejspíš podcenili a mysleli si, že se Chlum porazí sám. Sice jsme byli v podstatě lepší, snažili jsme se, ale dělali jsme strašně chyb. Měli jsme pomalý přechod do útoku a soupeř nám vždycky stačil balon nějak vypíchnout. V první půli jsme neměli skoro nic, snad jen slabou střelu Brožky. Asi klíčová byla neproměněná tutovka hostů, po které jsme vzápětí přidali druhý gól. Zaúřadovalo asi nedáš - dostaneš. Po červené jsme se v závěru báli, ale paradoxně jsme měli dvě velké šance. Celkově to nebylo moc fotbalové, bylo to utrápené a výhra je vydřená. Hráčem zápasu volím Neumanna.

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Jiří Hájek (hráč hosté): Tenhle zápas jsme si určitě nezasloužili prohrát, minimálně na bod jsme měli. Určitě jsme první půlhodinu byli nebezpečnější, potom se domácí zlepšili, ale neměli prakticky nic. Soupeř má hodně vysoké hráče a spoléhal na standardky, nato jsme také doplatili. Neproměnili jsme tutovku a hned nato dostali na 2:1 a bylo po zápase. Poslední utkání jsme odehráli se ctí a s 1.B. se rozloučili důstojně. Je vidět, že když se chce, tak to jde. I trenér domácích řekl, že bod jsme si zasloužili. Mohli jsme i vyhrát a kluky to štve, že jsme alespoň bod nepřivezli. Pochvalu zaslouží Valeš, Řepa a Flaška.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Pešta [-] - M. Vávra [-] (46. D. Holzer [-] ) , P. Boháč [-] , D. Pech [-] , E. Janeček [-] - V. Neumann ml. [-] , P. Janovský [-] - R. Procházka [-] , M. Bartizal [-] (66. Z. Holý [-] ) , P. Graman [-] , V. Brožka [-] (60. R. Šejba [-] )

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
S. Valeš [-] - T. Smetana [-] , J. Březina [-] , K. Barva [-] , J. Flaška [-] , M. Němeček [-] , T. Bednář [-] , D. Míka [-] , P. Eliáš [-] , P. Tesař [-] (44. T. Šniager [-] ) , L. Řepa [-]

ŽK: 40. E. Janeček . ČK: 80. E. Janeček .
Hráči zápasu: V. Neumann ml. - J. Flaška , L. Řepa , S. Valeš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Křížek Danek - HLADÍK Pavel, ŠAFRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.