Derby Loučovic s Frymburkem přineslo nevídanou remízu


Branky


16. R. Karták , 19. V. Dudla , 26. M. Toman , 29. R. Karták - 52. E. Koršala , 60. S. Budík , 72. S. Budík , 79. S. Budík
0
Poločasy jako den a noc pro obě mužstva
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle jasně pro domácí

   Derby mezi Loučovicemi a Frymburkem si nenechala ujít solidní divácká návštěva. V první půli hráli hosté poměrně dobře, ale domácím se dařilo využívat okénka v obraně. Nebezpečí představoval rychlonohý Toman, který byl prakticky u všeho. Skóre se poprvé změnilo v 16. minutě a to zásluhou Kartáka, 1:0. Tři minuty nato se mezi střelce zapsal kapitán Dudla, 2:0. Loučovicím to nestačilo a ve 26. minutě se pohledným gólem prezentoval Toman a bylo to už 3:0. Za další tři minuty přidal druhý gól v zápase Karták, zvýšil už na propastných 4:0 a zdálo se, že je rozhodnuto. Frymburk sice nějaké šance měl, ale využít je nedokázal. Poločas tedy jasně pro Loučovice a to v poměru 4:0.

Čtyři góly pro Frymburk

   Ve druhém dějství hosté přeskupili řady a zmáčkli domácí. V 52. minutě se k zakončení dostal Koršala, obstřelil Hüttnera a snížil na 4:1. Po hodině hry rozjel své gólové představení Budík. Dostal průnikovou přihrávku a přetavil jí ve druhý gól Frymburku, 4:2. V 72. minutě se Budíkovi, který jinak měl šancí na dva zápasy podařilo vstřelit kontaktní branku, 4:3. V 79. minutě dokonal Budík hattrick a stáhl čtyřbrankové manko, 4:4. Následně mohl domácím vrátit vedení Sojka, ale zblízka neuspěl. V závěru mohli hosté utkání dokonce otočit a Hüttner jim v tom musel v 86. minutě zabránit jen za cenu druhé žluté karty a poroučel se předčasně pod sprchy.


Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér domácí): Vyhrávat o poločase 4:0 a téměř prohrát jsem asi nezažil ani ve své hráčské kariéře. Derby má své kouzlo a sílu. Na začátku jsem klukům zdůrazňoval, že Frymburk se nikdy nevzdává a soupeř to potvrdil. Bod je ztrátou i vítězstvím. Série bez prohry nekončí a do Dřítně jedeme udělat dobrý výsledek !!!

FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč hosté): I přesto, že jsme půli prohráli 4:0 si myslím, že jsme byli herně lepší. Bohužel se stává tradicí to, že dostáváme velmi laciné góly. Po našich chybách se soupeř dostal čtyřikrát k bráně a dal čtyři góly. Ve druhé půlce jsme Loučovice de facto nepustili za půlku a ještě tak dvě tři šance zahodili. Mohli jsme i vyhrát, ale zaplať pán bůh za to, že to dopadlo alespoň takhle. Protože v poločase jsme ve výhru určitě nevěřili. I když palič, protože další tři dobré šance nedal volím hráčem zápasu střelce hattricku Budíka.



Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - PEČENKA Miroslav, BRT Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.