Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice rozdrtily Kameňák


Branky


0
V závěrech poločasů Bavorovice dominovaly
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly do šatny rozhodly

    Kamenný Újezd se na hřišti lídra z Bavorovic představil ve značně improvizované sestavě. Například jeho brankářská jednička Dudák nastoupil na hrotu útoku. Soukolí domácí mašinérie se roztáčelo pozvolně a Bavorovice ze své převahy mnoho nebezpečí neznamenaly. Hosté ze svého minima ukazatelem skóre také nepohnuli. Až ve 38. minutě se po rohu dokázal prosadit hlavičkující Kučera a domácí se mohli radovat, 1:0. Z podobné situace skóroval minutu před odchodem do šaten ještě pověstný domácí hlavičkář Granov a gólem na 2:0 de facto rozhodl o rozdílení bodů z utkání. S odchodem do kabin měli domácí všechny trumfy v rukou.

Drtivý závěr

   Průběh druhé půle dlouho naznačoval, že domácí si výhru zaslouží, ale Kameňák může ze zápasu odejít se vztyčenou hlavou. Až přišla 81. minuta a před bránou hostů předvedl své střelecké schopnosti Radek Hanousek, 3:0. Hosté začínali strádat po fyzické stránce a toho po další nebezpečné situaci ve vápně využil střídající Hanzal, 4:0 a běžela 83. minuta. Svůj dobrý výkon korunoval Boubal gólem a bůr byl na světě, 5:0. V samém závěru zápasu se znovu připomněl Radek Hanousek a ukončil gólové hody, 6:0. Bavorovice v předposledním kole vyrazí pro tři body do Chlumu. Kameňák se bude chtít doma prezentovat lepším výsledkem proti třetí Nové Vsi.


Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu domácí): Hosté přijeli v improvizované sestavě a dokud jim stačily síly byl zápas poměrně vyrovnaný. Nám delší dobu trvalo než jsme se sehráli. Měli jsme dá se říci převahu, ale rozhodly až ty dva góly ke konci poločasu. Začátek druhé půle se hrál více méně z povinnosti a mezi vápny. V závěru došly klukům z Kameňáku síly a napadalo jim to tam. Čekají nás ještě dvě utkání, první v Chlumu a potom doma se Suchdolem. Pokud se nám povede získat šest bodů, tak cíl, který jsme si stanovili splníme, ale to je ještě ve hvězdách. Celá obrana hrála organizovaně, dobře zahráli Šafránek s Boubalem a Radek Hanousek, který v závěru vsítil dvě branky.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér hosté): Myslím, že výsledek v žádném případě neodpovídá průběhu zápasu. V první půli jsme udělali dvě chyby a druhý gól dostali v podstatě v poslední vteřině. Začátek druhé půle byl docela dobrý, nastřelili jsme třeba i břevno. Rozhodl až třetí gól z asi třímetrového ofsajdu, ale to je asi v těchhle našich fotbalech normální. Dopadlo to jak to dopadlo. Byli jsme rádi, že jsme dali dohromady vůbec nějaký kádr. Ačkoliv jsme prohráli výrazným rozdílem, kluci co nastoupili odehráli dobrý zápas a mohu jim vytknout jen minimum věcí.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] (84. J. Kuchař [-] ) - J. Trnka [-] (46. R. Hanzal [-] ) , J. Hanousek [-] - V. Jakeš [-] , P. Boubal [-] , F. Šafránek [-] , T. Koranda [-] , T. Kučera [-] , D. Granov [-] (84. J. Nováček [-] ) - R. Hanousek [-] - M. Hurný [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kvasnička [-] - D. Frnka [-] (74. R. Kočí [-] ) , D. Průdek [-] , V. Mráz [-] , O. Bělohlav [-] (66. M. Váša [-] ) , P. Pavlis [-] , M. Sivák [-] , J. Dudák [-] , F. Holub [-] (71. T. Chromý [-] ) , J. Nejedlý [-] , P. Petkov [-]

ŽK: 10. P. Petkov , 42. O. Bělohlav .
Hráči zápasu: R. Hanousek , P. Boubal , F. Šafránek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Toucha Matěj - TRKOVSKÝ Tomáš, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.