Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol dostal příděl od Svinů


Branky


0
Trhové Sviny vrátily Suchdolu podzimní porážku i s úroky
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle jen těšně pro hosty

   Suchdol tentokrát zvolil jako domácí prostředí hřiště na Rapšachu. Na něm přivítal druhý tým tabulky Trhové Sviny, kde na podzim dokázal poměrně překvapivě zvítězit a to v poměru 2:1. Ani v první půli tohoto zápasu nehráli domácí špatně a byli asi i lepším týmem. Hostům míč odskakoval, nedařila se jim kombinace a jakoby se teprve sžívali s hrací plochou. Přesto se jim podařilo vstřelit první branku. Ve 33. minutě se dostal do samostatného úniku David Brůha, vystřelil na bránu, ale trefil jen tyč. Od té se ale ke smůle domácích odrazil míč do domácího hráče a doputoval za brankovou čáru, 0:1. Asi největší příležitost domácích k vyrovnání měl prakticky v samém závěru poločasu Jakub Záruba kdy se ocitl sám před gólmanem Brůhou, ale netrefil branku.

Čtyři góly na začátku

   Úvodní desetiminutovka přinesla čtyři branky v síti suchdolskýćh. Ve 48. minutě zkusil střelecké štěstí znovu Brůha a byl úspěšný. Jen minutu nato zvyšoval na 0:3 Šafránek. Domácí, kteří odpadli fyzicky sice prostřídali, ale nepomohlo jim to. V 53. minutě zakončil svou individuální akci Brůha přihrávkou na Kuraliho a ten neměl problém trefit odkrytou bránu, 0:4. Gólově plodnou desetiminutovku uzavřel po Hruškově centru kapitán Kolář, 0:5. Hostům pak už pochopitelně narostly křídla a hráli uvolněně. Naopak domácí na výkon z první půle navázat nedokázali. V 84. minutě napadl Kurali domácí rozehrávku. Podařilo se mu ukořistit míč, který přihrál Macákovi jenž ještě posunul do vyložené pozice na Kodrase, 0:6. Pár minut před závěrečným hvizdem se Suchdol dočkal čestného úspěchu. Arenberger si navedl míč na střed a z nějakých možná pětadvaceti metrů zamířil přesně k tyči, 1:6.


Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér domácí): Jsem strašně nas*anej za druhý poločas kdy jsme dostali pět gólů. V první půli jsme byli lepší a měli jí vyhrát 2:1 nebo alespoň 1:1. Hosté neměli dá se říct nic. Ve druhé půlce jsme odpadli fyzicky. Sice jsem prostřídal, ale nemáme kádr a dostali jsme lekci. Takže první poločas hodně dobrý a druhý nevídaný. Máme zraněné, hráči netrénují a nemohlo to jinak dopadnout. Pak už s námi soupeř normálně jen trénoval. Dneska mohu pochválit Čápa, Bednáře a Arenbergera.

TJ Spartak Trhové Sviny
Marek Kodras (hráč hosté): V prvním poločase nám nešla kombinace, nedařilo se nám na balonu a míč nám odskakoval. Terén nebyl zrovna ideální a také dost tvrdý. Byli jsme rovněž všude později než soupeř. Ve druhé půlce Suchdol odešel fyzicky a my ho přejeli. Zřejmě jim chybělo mnoho hráčů a neměli kvalitu. Rozhodly asi rychlé branky na začátku půle. Pak jsme hráli hezký fotbal. Pochválit musím celý tým za dobrou práci ve druhém poločase. Hráčem zápasu byl David Brůha.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - F. Měkuta [-] , M. Bednář [-] , J. Heřman [-] (46. T. Záruba [-] ) , D. Čáp [-] , A. Arenberger [-] , R. Gorný [-] (56. F. Rácik [-] ) , Š. Kubašta [-] (49. R. Šebesta [-] ) , P. Krejčí [-] (68. L. Hešík [-] ) , T. Kamiš [-] (52. D. Trmal [-] ) , J. Záruba [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - Z. Šafránek [-] (62. J. Macák [-] ) , O. Kolář [-] (61. L. Ebenhöh [-] ) , M. Valut [-] , J. Petr [-] , M. Kodras [-] , J. Kurali [-] , J. Šafránek [-] (43. O. Hruška [-] ) , F. Štrachal [-] , D. Brůha [-] , M. Chromčák [-]

ŽK: 36. K. Brůha , 70. L. Ebenhöh .
Hráči zápasu: M. Bednář , D. Čáp , A. Arenberger - D. Brůha .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jan - ERNST Martin, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.