1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň zdolala nejtěsnějším rozdílem Chvalšiny


Branky


0
Dříteň slaví domácí výhru po dvou měsících
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas gól nenabídl

   Hned v úvodu zápasu musel hasit hrozící nebezpečí kapitán Pečenka a po žluté kartě v rukou sudího Bumby si nejspíš musel i oddechnout. Domácí se tlačili do zakončení, ale postrádali přesnost. Mezi třemi tyčemi se po zranění znovu objevil Lébl a poradil si se slibnou příležitostí Fučíka. Po té si poradil i se zakončením Hynšta. Na druhé straně pak prověřil Cábovu pozornost Klimeš. Hostujícího gólmana dokázali v první půli domácí i překonat. Po rohu a následné hlavičce ovšem brankáře Chvalšin zastoupilo břevno. Na poločasovou přestávku se tak do kabin odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Jediný gól rozhodl

   Druhá půle přinesla podobný obrázek hry. Klimeš z přímáku z vápna mířil jen kousek mimo. Jediného gólu se diváci dočkali v 67. minutě po souhře bratrů Moudrých. Kdy si vyměnil míč starší Ondřej s mladším Josefem Moudrým, který střelou na bližší tyč otevřel skóre, 1:0. Dříteň pak chtěla kouskováním hry udržet výsledek a připsat si výhru. Akce hostujícího Fučíka, Sluky ani Hynšta vyrovnáním neskončili a tak se Dříteň může těšit z domácí výhry na kterou čekala od 25. března. V příštím kole čeká na Dříteň cesta do silné Kaplice, která se posunula na čtvrté místo a stíhá třetí Novou Ves. Právě Novou Ves budou o víkendu hostit Chvalšiny.


Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (manažer týmu domácí): Už někdy v páté minutě se mohlo červenat. Naštěstí padla jen žlutá karta a my byli rádi. Nějaké šance byly na obou stranách, párkrát nás podržel i uzdravený Lébl. Každopádně nebyl to fotbal nějak vysoké úrovně. Po pěkné akci bratrů Moudrých jsme se ujali vedení. Pak už jsme zápas rozkouskovali a vítězství uhájili. Asi nebylo úplně zasloužené, ale zaplať pán bůh za něj. Byl to spíše remízový zápas a bylo to tom kdo dá toho jednoho góla, naštěstí jsme to byli my. Byl spíše kolektivní výkon, ale dobré chvilky měli Švejda, J, Moudrý a M. Koudelka. Musím zmínit také, že zápas začal o něco později, protože prý měli nějací kluci z Chvalšin cestou nehodu. Přejeme jim brzké uzdravení pokud by tedy něco bylo špatně. Možná, že i to poznamenalo jejich výkon, ale to potom jde pochopitelně fotbal stranou. Nicméně jsme věděli, že soupeř bude hrát bez brankáře, protože Cába není gólman (smích). Takže alespoň jednu povinnou branku jsme dali.

TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč hosté): Co na to říci? Hřiště na kraj, herně třetí třída a diváci jako ve Frymburku. Něco tak hrozného jsem dlouho nezažil, hrůza a děs! Sice nám chybělo pět hráčů ze základu, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Domácí prostě dali o góla víc a vyhráli. Těším se na slova "manažera" domácích (smích), který opět jistě hodí nějakou perlu (smích). Hráči zápasu Cifr a Postl.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - T. Kovařík [-] , P. Švejda [-] , M. Koudelka [-] (71. F. Hošek [-] ) , V. Pečenka [-] - M. Kovařík [-] - M. Tupý [-] , J. Moudrý [-] (38. L. Koudelka [-] ) , O. Moudrý [-] , M. Kovařík [-] (58. R. Vo Son [-] ) , J. Klimeš [-] (89. J. Bláha [-] )

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - T. Nymsa [-] (71. P. Postl [-] ) , M. Kamenský [-] , J. Motz [-] , T. Holas [-] - M. Postl [-] , J. Fic [-] (46. M. Matoulek [-] ) , P. Zwifelhofer [-] , P. Sluka [-] - P. Hynšt [-] , L. Fučík [-] -

ŽK: 9. V. Pečenka , 82. P. Švejda - 72. P. Zwifelhofer .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.