Olešnice v malém derby udolala Novou Ves


Branky


32. L. Lenk (p.) , 64. B. Bahenský - 19. F. Hlaváč
0
Nová Ves padla a ztratila kontakt se špičkou
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná půle

   Nová Ves, kterou trápí zranění nastoupila v poměrně dost improvizované sestavě. Například brankářská jednička Bartizal nastoupila na hrotu a v brance se představil Pešta. Jinak ovšem hosté nepůsobili vůbec špatným dojmem a byli při nejmenším vyrovnaným soupeřem. V 19. minutě po dlouhém Holzerově balonu vrátil Brožka na Neumanna jenž vyslal centr do vápna. V souboji s nejistým Krauskopfem si počínal důrazněji Hlaváč a poslal hlavou míč do sítě, 0:1. Po půlhodině hry hledala Olešnice dlouhým míčem Bahenského, který si dobře pokryl balon a následně byl za cenu penalty faulovaný Kouhoutem. Pokutový kop proměnil Lenk a vyrovnal, 1:1. V závěru půle se ještě do šance probíjel Holý, navedl si míč na střed a vystřelil na dlouho tyč. Krauskopf dobrým zákrokem odvrátil alespoň na roh.

Jeden gól a červená

   Ve druhé půlce se Olešnice prezentovala o něco lépe. Odměnou jim byl vedoucí gól v 64. minutě. Po brejku se dostali domácí do přečíslení, které zakončil lobem k tyčce Bahenský, 2:1. O tři minuty později přišla pro Novou Ves další rána, když jí zbytečným kopnutím do soupeře oslabil Kouhout jenž uviděl z rukou sudího Kovaříka rovnou červenou kartu. Přesto se hosté nevzdávali, přeskupili řady a vrhli své síly do útoku. Hlavně ke konci zápasu měla domácí defenziva starosti. Ale osamocenému Bartizalovi míč na penaltě odskočil a přestřelil a proti Janečkově hlavičce po rohu předvedl Krauskopf výborný reflex a vyrazil na roh. Olešnice, tak těsné vítězství uhájila.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér domácí): Nová Ves byla solidním a silným soupeřem, přestože jí chybělo několik hráčů. Hodně nás potrápili a herně byli lepší než my. Nám se povedlo vytěžit z minima maximum. Po chybě gólmana jsme prohrávali, ale po faulu na Bahenského z penalty vyrovnali. Soupeř pak byl pořád fotbalovější a my se trápili. V poločase jsme si něco řekli, ale nějak moc to nepomohlo. Nová Ves hrála zkušeně a po našem vedoucím gólu ve čtyřech v pěti útočili. Pro nás to pak byl hodně defenzivní závěr, ale ubránili jsme se. Hráči zápasu jsou Bahenský a Fiala.

TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč hosté): Nastoupili jsme znovu v takové okleštěné sestavě kde třeba Bartizal byl v útoku. Dostali jsme se do vedení po nejistém zákroku gólmana. Hra byla potom celkem vyrovnaná, ale z jasné penalty jsme inkasovali. Druhá půle byla od nás horší. Soupeř měl víc šancí, byl důraznější a my si dlouho koledovali. Srazilo nás i zbytečné vyloučení. Navíc v situaci kdy máme hodně zraněných. To se nám opravdu vůbec nehodí. V závěru jsme měli ještě pár šancí, ale bohužel jsme nedali. Hráčem zápasu je Hlaváč. Nastoupil v této sezóně snad poprvé, dal gól, snažil se a bojoval.



Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - O. Husa [-] , B. Bahenský [-] , P. Fiala [-] , M. Lechner [-] - T. Kačírek [-] , R. Horelica [-] , S. Drtina [-] (87. M. Koktavý [-] ) , M. Buřič [-] - M. Hanzal [-] (65. L. Burda [-] ) , L. Lenk [-] (73. D. Chovanec [-] ) -

TJ Nová Ves u ČB
M. Pešta [-] - J. Kohout [-] , E. Janeček [-] , P. Boháč [-] - V. Neumann ml. [-] , P. Graman [-] , Z. Holý [-] - V. Brožka [-] , M. Bartizal [-] - D. Holzer [-] , F. Hlaváč [-]

ŽK: 87. P. Fiala - 43. F. Hlaváč , 46. Z. Holý , 62. M. Pešta . ČK: 67. J. Kohout .
Hráči zápasu: P. Fiala , B. Bahenský - F. Hlaváč .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - PICKA Pavel, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.