Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň padla s Frymburkem


Branky


0
Dříteň neudržela dvoubrankový náskok a v závěru přišla o všechny body
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   První poločas vyšel lépe domácí Dřítni. V 18. minutě přišel dlouhý nákop na branku Frymburku. Hostující stoper míč zřejmě neodhadl a pro balon se vydal gólman Wudy. Ale Klimeš se dostal k míči dříve a brankáře hostí přehodil, 1:0. Hosté dokázali po osmi minutách odpovědět. Po narážečce se dostal k míči Flöring jenž se ocitl sám před Hromadou a střelou podél něj vyrovnal, 1:1. Dříteň si ovšem po dvou minutách vzala vedení zpět. A postaral se o to znovu nejlepší domácí střelec Klimeš, 2:1. Ve 35. minutě už byl rozdíl dvougólový. Dlouhý balon z vlastní poloviny od Tomáše Kovaříka pouštěl hostující hráč do autu. Ale Švejda balon nevypustil, vypíchl ho a poslal centr do vápna kde se k hlavičce dostal Lukáš Koudelka a překonal Wudyho, 3:1. S tímto výsledkem se i oba týmy odebraly k poločasové přestávce.

Brzký gól a obrat v závěru

   Druhý poločas začal lépe Frymburk a po necelých pěti minutách vstřelil kontaktní gól. To z úctyhodné vzdálenosti dobrých 30ti metrů napřáhl Koršala a Hromada, kterému střela zřejmě zaplavala kapituloval, 3:2. Vyrovnání přinesla 70. minuta zápasu. To centr z pravé strany dopravil do sítě hlavičkující kapitán Dušan Račák. Vyrovnání s domácími viditělně otřáslo a čekalo se jestli Frymburk některou ze svých šancí promění a otočí zápas. A to se stalo v 87. minutě kdy prakticky už z nulového úhlu přehodil Rillich domácího gólmana, 3:4. Dříteň tak promarnila dvoubrankový náskok a v tabulce padla tabulce na dvanácté místo za Loučovice.


Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (manažer týmu domácí): Nevím co k tomu říct je to masakr. První půle byla poměrně vyrovnaná a nám se povedlo odcházet do šaten s dvoubrankovým náskokem. V kabině jsme si řekli, že musíme takhle pokračovat a máme na vítězství. bohužel hned po pár minutách přišla střela snad z 89. metrů, která údajně zaplavala a brzký kontaktní gól byl na světě. Po vyrovnávacím gólu jsme totálně odešli a byla jen otázka času kdy dostaneme čtvrtý gól. Ten přišel ze skoro nemožného úhlu v závěru. Nevím, v kabině samé srandičky a, když jdeme na plac je to hrozné. Jasně vyhraný zápas a my ho ve druhé půli totálně pro*erem. To umí jen Rusáci v hokeji a my. První půle byla super a kluci zaslouží pochvalu, v té druhé totální zmar a opět úroveň čtvrtá třída. Hráčem zápasu je Klimeš, kterému k hattricku chyběl jen kousek.

FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč hosté): Myslím, že naše výhra je zasloužená, protože jsme byli po celý zápas jasně lepší. Soupeř dal góly pouze po našich fatálních chybách a jinak se k naší brance de facto nedostal. My šli čtyřikrát nebo pětkrát sami na gólmana, ale bohužel neproměňování šancí nás trápí celé jaro, takže výhra mohla být i daleko vyšší. Pochvalu zaslouží Milan Račák jenž nastoupil po delší době na beku a vedl si dobře. potom i kapitán Dušan Račák, který si počínal s přehledem a odvedl penzum práce.



Sestavy


TJ Dříteň
J. Hromada [-] - V. Pečenka [-] , M. Koudelka [-] , P. Švejda [-] , T. Kovařík [-] - M. Kovařík [-] - L. Koudelka [-] (75. F. Hošek [-] ) - R. Vo Son [-] , O. Moudrý [-] (75. R. Klimeš [-] ) , M. Tupý [-] , J. Klimeš [-]

FC Šumava Frymburk
P. Wudy [-] - E. Koršala [-] (89. J. Pecha [-] ) , R. Mertl [-] - J. Šisler [-] , D. Račák [-] , M. Flöring [-] - S. Budík [-] , J. Rillich [-] - P. Tichovský [-] , M. Račák [-] , L. Matúš [-]

ŽK: 26. T. Kovařík , 48. V. Pečenka , 60. O. Moudrý , 83. F. Hošek - 73. R. Mertl , 90. L. Matúš .
Hráči zápasu: J. Klimeš - M. Račák , D. Račák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - ERNST Martin, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.