Loučovice si poradily se Suchdolem


Branky


1
Třetí výhra v řadě posunula Loučovice před Dříteň
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle nerozhodně

   Hosté ze Suchdola dorazili k zápasu jen nedlouho před výkopem. Tentokrát nejen s několika dorostenci v sestavě, ale i s několika nedoléčenými nastoupivšími hráči. Domácí Loučovice se dokázali poměrně brzy prosadit. V 11. minutě se po rychlé akci dostal poblíž vápna ke střele, kterou překonal Rácika Toman, 1:0. Loučovice měli možnost vedení i navýšit, ale neuspěly. Naopak se začal zvedat Suchdol a dočkal se i vyrovnání. Ve 30. minutě Heřman dokázal obelstít domácího zadáka a jeho přihrávku pod sebe pak poslal di sítě Záruba, 1.1. Hosté dokázali v první půli ještě nastřelit břevno.

Jediná branka ve druhé půli

   I ve druhé půle působil Suchdol o něco lepším dojmem. Ale mnoho velkých šancí k vidění nebylo. Až v 68. minutě si Loučovice vzali vedení zpět. Sojkův únik po levé straně a následný centr přetavil v gól Černý, 2:1. Za hosty zahrozil znovu Záruba, ale Hüttner předvedl výborný reflexivní zákrok a svůj tým podržel. Potom domácí znovu zachránilo břevno. Pak se ještě hosté domáhali odpískání pokutového kopu, ale sudí Vejčík byl jiného názoru. A protože na domácího brankáře pak nevyzrál ani hostující kapitán Špale mohli se Loučovice radovat ze třetí výhry v řadě a posunu na jedenácté místo v tabulce před Dříteň, která doma podlehla Frymburku.


Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér domácí): Toto vítězství si cením zatím nejvíce, protože jsme porazili tým, který moc branek nedostává a je v popředí tabulky. Vyzdvihnout chci gólmana Hüttnera, dále Kališe a dříče Tomana. Nyní nás čeká derby v Brode a my chceme sérii výher prodloužit.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér hosté): Dnešní zápas jsme nezvládli. Byli jsme znovu poslepovaní a někteří hráči hráli pod prášky. Z nečekané střely za vápnem jsme prohrávali. Byli jsme o trošku lepší na míči a zaslouženě vyrovnali. Trefili jsme i břevno, ale jinak moc gólovek nebylo. Asi jsme měli 2:1 vést, ale chyběla trochu kvalita okolo. Druhá půle byla vyrovnaná a možná jsme byli i opticky lepší, ale z druhé střely na bránu jsme dostali druhý gól. Pak jsme soupeře tlačili, trefili břevno a několikrát se vyznamenal skvěle chytající domácí gólman. Měli jsme i kopat jasnou penaltu a zastavil nás i nesmyslný ofsajd. Domácí měli posichrované rozhodčí z obou stran, ale na to to nechci svalovat. Prostě nám chyběla kvalita, máme zraněné a pět šest hráčů nám chybí. Pochvalu zaslouží Záruba a Krejčí, který v nouzi naskočil na pravém beku.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - AMBROŽOVÁ Hana, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 5. 2017 18:17
Pan Pohovka patrně byl na jiném zápase... Je třeba mít trošičku nadhledu. Rozhodčí jsou slabí obecně, dokáží to kazit na obě strany. Jen ať si vzpomene trenér hostí, kolik sporných standartek měli kolem vápna. A když jeho svěřenci trochu posílí, třeba nebudou muset padat po každém souboji tělo na tělo a zbytečně pak plakat nad rozlitým rumem...