0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:15

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves padla s Ledenicemi


Branky


76. L. Winkler , 80. J. Fencl , 90. M. Kadlec
0
Ledenice zdolaly dalšího favorita výsledkem o třídu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle bez branek

   Ledenice mohly mít posílené sebevědomí, když minulý týden doma porazily vedoucí Bavorovice jasně 3:0. Přesto se hosté v úvodu poněkud hledali. Domácí Nová Ves zahrozila po nějakých dvaceti minutách, když Brožka zblízka mířil jen do připraveného Svobody. Chvíli nato poslal standardku ze slibné pozice jen do břevna Kohout. V první půli byli domácí o něco nebezpečnější, což potvrdil v závěru půle i Procházka po uličce od Češky, když šel zboku sám na Svobodu, ale míč si moc předkopl. Přesto ho dokázal dopravit do sítě, ale hlavní rozhodčí posoudil jeho souboj s hostujícím gólmanem jako nedovolený a kvůli šlapáku tedy branka neplatila. Do kabin se tak obě mužstva odebraly za bezbrankového stavu 0:0.

Závěrečná čtvrthodinka rozhodla

   Procházka se ocitl ve velké šanci i ve druhé půlce. Brožka k němu dokázal procedit svůj centr, ale domácí kanonýr asi nečekal, že k němu balon propadne. A tak udeřili hosté. V 76. minutě dostal přihrávku Fencl, který si dokázal poradit s Janečkem a následně poslal střílený centr před branku. Na zadní tyči ho dokázal do sítě srazit Winkler, i když ho asi vedoucí gól musel bolet Ledenice se ujaly vedení, 0:1. Nové Vsi pak nezbývalo než vrhnout síly do útoku a více to vzadu otevřít. Toho a špatné rozehrávky domácích využil v 80. minutě Fencl, kterému se na půlce otevřela dálnice až k Bartizalovi s nímž si dokázal střelou kolem jeho nohy poradit, 0:2. Podobná situace nastala i v 90. minutě. To ovšem svůj únik zakončil lobem přes domácího brankáře Kadlec, 0:3.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč domácí): V prvním poločase jsme neproměnili naše šance. Ve druhé půli jsme tlačili, ale nakonec jsme inkasovali z takové nenápadné akce. Potom jsme přeskupili řady a více otevřeli hru toho soupeř dokázal využít ještě dvakrát. Pro nás to byl hodně nepovedený zápas. Hráli jsme jen po vápno a těžko se dostávali dovnitř. Ledenice hráli dobře takticky a chytře. Pochválit si zaslouží snad jen Holý, který naskočil po delší době vinou zranění a nezklamal. Jinak asi všichni zapadli do průměru.

TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér hosté): My byli po Bavorovicích nadšení a myslím, že klukům to přeneslo víc sebevědomí. Věděli, že když máknou jsou tři body hratelné s kýmkoliv. Do Nové Vsi jsme nejeli jako favorité, věděli jsme, že domácí mají silný střed a kvalitní standardky. Tomu jsme také podřídili rozestavení a snažili se na to připravit. Asi deset minut jsme se hledali, ale pak začalo vše fungovat jak mělo. Pak domácí hrozili prakticky jen ze standardek. Přesto byli v první půli asi o trošku lepší nebo minimálně nebezpečnější. Ve druhé půli se nám povedlo dát branku, soupeř následně hru otevřel a toho jsme ještě dvakrát využili. Myslím, že to bylo o tom kdo dá první gól vyhraje. Nám se to povedlo a jsme za to rádi. Musím pochválit celý mančaft. Kluci utkání oddřeli, odmakali a bojovali jako jeden muž. Hráčem zápasu volím Fencla jenž naběhal neskutečné kilometry. A na levém beku hrajícího Pavlíka, ten ať hraje v útoku, záloze čí obraně je vždy jeden z nejplatnějších hráčů na place.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - P. Boháč [-] , E. Janeček [-] , J. Kohout [-] - P. Janovský [-] , Z. Holý [-] , V. Neumann ml. [-] , P. Graman [-] - R. Procházka [-] , V. Brožka [-] - B. Češka [-] (90. D. Holzer [-] )

TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - L. Winkler [-] , M. Kožant [-] (84. K. Havelka [-] ) , M. Kadlec [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] (79. M. Michner [-] ) , M. Bez [-] , J. Fošum [-] , T. Lamáček [-] , A. Stránský [-]

ŽK: 41. J. Kohout , 45. R. Procházka - 68. M. Bez , 78. J. Princl .
Hráči zápasu: J. Pavlík , J. Fencl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - OVČÁČEK Josef, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.