Bavorovice si poradily s Olešnicí


Branky


26. T. Kučera , 45. D. Granov (p.) , 49. M. Hurný - 53. M. Hanzal
0
Bavorovice si doma poradily a minimálně pčenocují v čele
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodl

         Bavorovice chtěly odčinit zaváhání z Ledenic a před hrstkou domácích příznivců potvrdit ambice na postup. Nicméně Olešnice potvrzovala, že nejsou žádní nazdárci, dobře bránila a zlobila domácí. Jako první se ovšem mohli radovat domácí. Ve 26. minutě utekl po levém křídle Kučera a jeho centr skončil k překvapení všech zúčastněných za zády Krauskopfa, 1:0. Hrála se už poslední minuta prvního dějství, když sudí Šíma odpískal ruku Kačírka ve vápně a nařídil penaltu. Osvědčený exekutor z minulých utkání Granov znovu proměnil, i když se hosté domáhali odpískání předcházejícího faulu na svého středopolaře, marně, 2:0. Do kabiny tedy odcházely spokojenější domácí Bavorovice s dvoubrankovým náskokem.

 

 

Po gólu na každé straně

      Na vstřelený gól nemuseli diváci dlouho čekat. Ve 49. minutě se po útočné akci olešnických trefil na penaltě číhají Hanzal, 2:1. Netrvalo dlouho a domácí si vzali dvougólový náskok zpět. O pět minut nato se totiž ve vápně po závaru prosadil Hurný, 3:1. Poté se na hřišti začalo o něco více jiskřit, na což doplatil "jarní střelec" domácích Granov, když se po druhém žlutě oceněném faulu vydal v 79. minutě pod sprchy. Pět minut před závěrečným hvizdem dokázali hosté zásluhou kapitána Buřiče rozvlnit síť za Smejkalem, ale zdvižený praporek a odpískaný ofsajd zmařil Olešnici radost z kontaktní branky. Bavorovice tak doma po nepovedém utkání v Ledenicích potvrdily ambice na postup a posunuly se minimálně na jeden den před Sviny na první místo.    


Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu domácí): Po porážce v Ledenicích jsme se chtěli doma trochu rehabilitovat. Protože jsme byli zklamaní výsledkem i výkonem. Dá se říci, že se nám to povedlo. Zvládli jsme první půli a ta druhá už se hrála více méně z povinnosti. Soupeř měl dobrou obranu, ale jinak nás příliš nepřekvapil. Máme povinné tři body a s výsledkem i hrou jsme spokojeni. Velice dobře si vedl Smejkal, který musel nastoupit v bráně. Pochvalu zaslouží také Hurný a stabilní výkon předvedl Granov.

TJ Sokol Olešnice
Martin Havel (trenér hosté): Bylo jasné, že nastupujeme proti favoritovi. Myslím, že jsme se s tím důstojně poprali. V první půli bych řekl, že jsme byli lepším týmem, i když jsme paradoxně 2:0 prohrávali po sporné penaltě. Ve druhé půlce jsme pustili soupeře snad do jediné šance, kterou ovšem dokázal využít. My zkoušeli domácí zatlačit, ale nedokázali jsme to dotáhnout do konce. Musím pochválit celý mančaft včetně střídajících hráčů. Zvláštní pochvalu zaslouží Lenk jenž si na míči i pozičně počínal velmi dobře. Po něm také Horelica s Kačírkem zahráli velmi dobře.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šíma Václav - KOVAŘÍK Zdeněk, JINDRLE Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.