1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola těsně pro Trhové Sviny


Branky


0
Sviny v deseti udržely těsné vedení a vrací se na čelo tabulky
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

   Derby Trhových Svinů a Nové Vsi bylo i šlágrem kola, ve kterém se utkal druhý se třetím týmem tabulky. Při vyrovnanosti na čele tabulky bylo také jasný, že tým který zvítězí půjde na první místo, protože doposud vedoucí Bavorovice klopýtly v Ledenicích. Už po pěti minutách hry se po promáchnutí domácího stopera zjevil osamocený Kohout a snažil se skákavý balon přehodit přes gólmana Brůhu, ale ke smůle hostů nebyl oblouček dost vysoký a Brůha chytil. Po hříchu to byla asi jediná nejvyloženější šance hostů. Pak už začali hrát a kombinovat domácí. Nová Ves se soustředila spíše na defenzivu a dlouhé balony. Spartak měl v první půli několik nebezpečných rohů a střel, ale defenziva hostí v čele s Bartizalem si vždy dokázala poradit. I proto se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

Gól a červená

   Druhá půle nabídla podobný obraz hry, jen nabývalo nebezpečnosti domácích. Po střele z vápna svinenských a Kouhoutově teči předvedl Bartizal skvělý reflex a držel naděje Nové Vsi. Skvěle si počínal i při průniku Kuraliho a jeho následné střele, odvrátil alespoň na roh. Jediný gól zápasu přinesla 61. minuta. Kurali zatáhl balon po lajně, zasekl a přihrál přesně do běhu kapitánu Kolářovi jenž z jedničky umístil míč k tyči, 1:0. Hosté krátce nato přeskupili řady a vyslali na hrot svého stopera Boháče a hráli o všechno. Komplikace pro domácí nastali v 75. minutě kdy byl za fauly podruhé žlutě potrestán Štrachal a Sviny dohrávali o deseti. Nová Ves si dokázala vytvořit tlak, ale nakopávané míče k úspěchu nevedly a domácí si s nimy dokázali poradit.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Valut (hráč domácí): V první půli jsme tlačili a vytvářeli si šance, které jsme bohužel neproměnili. Přesto měl paradoxně první šanci soupeř. Ale bylo to jeho asi jediná vážnější příležitost. Druhou půlku jsme začali lépe a Novou Ves do 70. minuty prakticky k ničemu nepustili. Potom jsme se zatáhli a přišla i červená. Nová Ves nás zatlačila, nakopávala balony do vápna, ale tam jsme měli převahu a neohrozilo nás to. Jinak hrál ovšem soupeř dobře a takticky. Byl to určitě pro diváka zajímavý a napínavý zápas až do konce. Hráčem zápasu byl Karel Brůha, jenž si počínal jistě, chodil pro balony, sbíral centry... A Kurali, který sice góla nedal, ale nahrál na něj. Krom toho bojoval a běhal což u něj není typické a všichni v kabině jsme se tomu divili (smích).

TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč hosté): Přijeli jsme v trochu okleštěné sestavě, ale na to se nechci vymlouvat. Soupeř byl lepší a víc kombinoval, my de facto jen bránili a šance skoro vůbec neměly. Ve druhé půli začali příležitosti domácích čím dál víc zavánět problémem. Snažili jsme se pak vysunout Boháče na hrot a hrát dlouhé balony, ale nic se nám nepovedlo a soupeř vyhrál zaslouženě. Hráčem zápasu byl Bartizal.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - D. Brůha [-] , Z. Šafránek [-] (86. J. Petr [-] ) , O. Kolář [-] , M. Chromčák [-] , O. Hruška [-] , M. Kodras [-] (89. J. Macák [-] ) , J. Kurali [-] , J. Šafránek [-] , F. Štrachal [-] , M. Valut [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - D. Holzer [-] (35. M. Vávra [-] ) , J. Kohout [-] , E. Janeček [-] , D. Pech [-] , P. Boháč [-] - B. Češka [-] , V. Neumann ml. [-] , P. Graman [-] - V. Brožka [-] , R. Šejba [-] -

ŽK: 21. Z. Šafránek , 45. F. Štrachal - 26. B. Češka , 55. P. Graman , 81. E. Janeček . ČK: 75. F. Štrachal .
Hráči zápasu: K. Brůha , J. Kurali - M. Bartizal .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: HAVLÍK Vojtěch - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, HAVLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.