2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšák podlehl Chvalšinám


Branky


35. J. Gondek , 47. K. Krauskopf - 2. M. Babinský , 54. T. Nymsa , 73. P. Sluka (p.)
0
Oslabený Vyšší Brod znovu padl
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas nerozhodně

   Trápící se Vyšší Brod nastoupil do zápasu s jediným náhradníkem na lavičce. Zato technická zóna hostů praskala ve švech. Byla plná nejen trenérů, asistentů a dalších činovníků klubu, ale i sedmi náhradníků. Úvodní gól na sebe nenechal dlouho čekat a už ve druhé minutě se radovaly Chvalšiny. Z úctyhodné vzdálenosti napřáhl Babinský a Šesták proti jeho bombě neměl nárok, 0:1. Do dalších nadějných příležitostí se postupně dostali Podskalský, Fučík a po něm i Sikuta, ale ukazatelem skóre pohnout nedokázali. Za domácí zahrozil po přihrávce Gondeka Račák, ovšem do poloodkryté brány i díky přesunu a skvělému zákroku Cáby míč nepropasoval. Vyrovnání přinesla 35. minuta kdy se do úniku dostal Gondek, na lajně si poradil s Decarlim a prostřelil Cábu, 1:1. V první půli se hosté několikrát domáhali odpískání pokutového kopu. Sudí Bartůněk však jejich volání nevyslyšel. Největší nebezpečí za domácí představoval Gondek, ale druhý gól nepřidal.

Obrat, červená a zvrat

   Stejně jako v prvním dějství padl gól už po dvou minutách hry a tentokrát se mohli radovat domácí. Po dlouhém nákopu a pro hosty nešťastném prodloužení Holase se do úniku dostal Gondek, který přeloboval gólmana hostí a otočil vývoj zápasu, 2:1. Vedení domácím nevydrželo dlouho. V 54. minutě zužitkoval Babinského centr hlavyčkující Nymsa, 2:2. O chvíli později mohl hostům vrátit vedení Sluka, ale z malého vápna minul. Nepříjemná komplikace nastala pro Vyšší Brod v 65. minutě. To dal Račák od plic najevo co si myslí o stylu mávání pomezního rozhodčího a uviděl rovnou červenou kartu. V 73. minutě se Chvalšiny penalty přeci jen dočkaly. Po faulu na Motze ji proměnil Sluka a stanovil tak výsledek zápasu na 2:3. V závěru se totiž Šesták vytáhl proti šancím Nymsy a poté i Fučíka.


Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér): Žádný extra fotbal se nehrál, takový průměr okresu. Hosté byli o něco nebezpečnější, takže asi vyhráli zaslouženě. Víc bych to ani nekomentoval. Někteří z našich hráčů přišli evidentně jenom na procházku a k tomu jsme přidali ještě absolutní nedisciplinovanost.

TJ Sokol Chvalšiny
Petr Cába (hráč hosté): Kdybychom po prvním poločase dali pět gólů, nemohl by nikdo říci půl slova. Jenže naše "umění" proměňovat šance je katastrofální. Podřídili jsme se hře Vyšáku a na první pohled to byl souboj týmů z okresu, hrůza. Po druhém gólu domácích už jsem čekal, že prohrajeme. Musím pochválit Gondeka s Krauskopfem, kteří byli nebezpeční a nechápu proč jsou pořád ve Vyšáku. Od nás si pochvalu zaslouží snad jen Michal Postl a Milan Babinský.



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - R. Bäuml [-] , J. Rohlík [-] , F. Klíma [-] , J. Gondek [-] , K. Krauskopf [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , D. Pham [-] , F. Filip [-] , P. Prochaska [-]

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - M. Babinský [-] , J. Decarli [-] , T. Holas [-] , J. Motz [-] - P. Sikuta [-] , T. Nymsa [-] (80. J. Fic [-] ) , M. Postl [-] , P. Sluka [-] (81. P. Hynšt [-] ) - L. Fučík [-] , P. Podskalský [-] (68. P. Zwifelhofer [-] )

ŽK: 43. F. Klíma , 75. K. Krauskopf - 26. L. Fučík , 86. P. Hynšt . ČK: 65. T. Račák .
Hráči zápasu: J. Gondek - M. Babinský , M. Postl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - STUDENÝ Josef, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.