Bavorovice smázly Sviny


Branky


15. R. Hanousek , 22. D. Granov (p.) , 29. R. Hanousek , 59. T. Kučera
0
Bavorovice zvládly šlágr kola a střídají Trhové Sviny na prvním místě tabulky
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radek Hanousek zařádil

   Duel druhých Bavorovic s vedoucím mužstvem Trhových Svinů byl šlágrem kola. Šlo totiž o přímý souboj o první příčku tabulky. V posledním vzájemném měření sil v polovině září zvítězili jasně Spartakovci a to poměrem 3:0. Bylo to také zatím naposledy, kdy Bavorovice okusily hořkost porážky.    V prvním poločase to ovšem na další úspěch hostů nevypadalo. Domácí byli lepším týmem a Sviny měly problém si pořádně nahrát. Jednu z nepřesných přihrávek vystihli bavorovičtí v 15. minutě a rychlým balonem mezi beky vybídli k zakončení Radka Hanouska. Nejlepší střelec domácích si poradil na výbornou a střelou podél Vrábka rozvnil síť poprvé, 1:0. O pár minut později dostal přihrávku za obranu hostí znovu Radek Hanousek, ve vápně míč zasekl a Valut ho zastavil dle sudího Ťupy způsobem nedovoleným. Nařízenou penaltu pak proměnil Granov a zvýšil na 2:0. Po necelé půlhodině hry měli domácí výhodu přímého kopu z nebezpečné vzdálenosti. Ujal se ho Radek Hanousek a krásnou střelou nedal Vrábkovi šanci, 3:0. V první půli domácí dominovali a do kabin tak odcházeli zaslouženě s vedením o třídu.

Bavorovice ještě navýšily

   Hosté si byli vědomi faktu, že skóre z vzájemných zápasů může hrát svou roli a ve druhé půli se zvedli. Ale do slibné příležitosti se jim dlouho nedařilo dostat a tak znovu udeřily Bavorovice. V 59. minutě vybojoval míč Granov, poslal ho do křídla na Hurného, který se zbavil obránce a přihrávkou pod sebe vyzval ke střele Kučeru jenž mířil pod břevno, 4:0. Pozorná domácí obrana si vybrala slabší chvilku snad jen při centru Valuta, který prolétl malým vápnem, ale nikdo z hostů ho nedokázal tečovat do branky. A při dalším nepovedeném centru, který domácí neodhlavičkovali, ale osamocený Kodras napálil míč zblízka mimo. 


Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Petr Smejkal (trenér domácí): Přišlo mi, že hosté přijeli až s přílišným respektem. Soupeř hodně kazil přihrávky a my snad po dvaceti minutách vedli 3:0. V první půli to byl fotbal víc než na B. třídu až jsem musel v kabině kluky mírnit abychom to tempo vydrželi. Ve druhé půlce už tempo opadlo. Sviny se sice pokusily vrátit do zápasu, ale hra se víc kouskovala a nám se to podařilo dobrou hrou odzadu udržet. Nějaké brejky jsme měli a soupeř vystřelil na bránu pořádně snad jen jednou. Na podzim jsme prohráli 3:0. Čtvrtý gól je pro nás takovým pomyslným bodem navíc. Byl to hodně kolektivní výkon, přesto musím pochválit tradičně Granova a Kučeru s Radkem Hanouskem.

TJ Spartak Trhové Sviny
Martin Valut (hráč hosté): Asi se ukázalo, že máme hodně mladý tým. V první půli bylo vidět, že Bavorovice jsou někde úplně jinde. Počínali si zkušeně a vyhrávali souboje. Naši mladí záložníci byli nervózní, nechytili se a prakticky nedali přihrávku. V mužích jsem asi takhle špatný poločas ještě nezažil. Bylo tam spousta individuálních chyb, prostě strašné. Soupeř hrál to co potřeboval, má střelce, kteří proměňují šance, dokázali naše chyby využít a jasně nás přehráli. Ve druhé půlce jsme se zvedli, ale měli jsme snad jen jednu šanci. Domácí si to pohlídali a my pak odjeli jak odjeli, nezasloužili jsme si to. Rozhodčí chvílemi připískával domácím a trochu otáčel fauly. I ta penalta připomínala letecký den z naší ligy a vzala mi trochu chuť do hry. Ale na to se nechci vymlouvat, Bavorovice by proměnily jiné šance a vyhrály by stejně. Spíš to vypadalo, že hrajeme o záchranu a ne o první místo.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - R. Hanousek [-] (87. D. Klíma [-] ) , T. Koranda [-] , D. Granov [-] , J. Trnka [-] , J. Hanousek [-] - V. Jakeš [-] , P. Boubal [-] , F. Šafránek [-] - - T. Kučera [-] , M. Hurný [-] (83. S. Šálek [-] )

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - O. Kolář [-] , Z. Šafránek [-] (80. J. Macák [-] ) , M. Valut [-] , O. Hruška [-] (46. J. Petr [-] ) , M. Kodras [-] , L. Ebenhöh [-] (70. A. Perfoll [-] ) , J. Kurali [-] (57. J. Valter [-] ) , J. Šafránek [-] , D. Brůha [-] , M. Chromčák [-]

ŽK: 46. F. Šafránek , 69. R. Hanousek , 88. P. Boubal - 21. M. Valut , 47. J. Petr , 67. J. Valter .
Hráči zápasu: D. Granov , R. Hanousek , T. Kučera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ťupa Michal - LEPIČ Jiří, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.