2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň si dělí body s Kamenným Újezdem


Branky


0
Kameňák podruhé za sebou dotáhl dvougólovou ztrátu, během dvou minut
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle zásluhou Klimeše pro Dříteň

   Dříteň začala zápas aktivněji, což hned ve 2. minutě pečetila vedoucím gólem. To se Klimeš dostal do samostatného úniku a byť si Dudák s jeho prvním zakončením ještě poradil na následnou dorážku byl krátký, 1:0. Úvodní gól se na obrazu hry projevil. Zatím co se hosté trochu hledali a do tempa se chvíli dostávali, domácí hráli sebevědoměji. Ve 32. minutě to byl znovu domácí matador Klimeš kdo rozvlnil síť. A to podobně jako v prvním případě po brejkové situaci, 2:0. Zlepšení Kameňáku nepřineslo vyloženou šanci a tedy ani změnu skóre, poločas 2:0. 

Dva góly za dvě minuty

   Podobně jako v minulém zápase byly poločasy v podání hostů jako den a noc. Zlepšený výkon hostů přinesl v 72. minutě kontaktní branku. Rohový kop Soukupa nasměroval hlavou Sivák za Dudákova záda, 2:1. Dříteň se ještě vzpamatovávala z branky, když Sivák vybídl k úniku po pravé straně Mráze a ten z úhlu zakončil podél Lébla, 2:2. V závěrečných minutách se do vápna probíjel kdo jiný než Klimeš. Jeho zastavení viděli domácí jako nedovolené, ale sudí Zavadil byl jiného názoru. Kameňák podruhé za sebou stáhl dvougólovou ztrátu a vybojoval bod. Dříteň bude v příštím kole pomýšlet na body u skoro beznadějně posledního Chlumu. Na Kamenný Újezd čeká doma silný soupeř z Kaplice.


Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (manažer týmu domácí): Do zápasu jsme vstoupili dobře a rychle vedli. Úvodní gól nám prospěl a hráli jsme lépe. Soupeř se pak zvedl, ale myslím, že půli jsme vyhráli zaslouženě.Ve druhém poločase byly nějaké náznaky a pak přišly hororové dvě minuty kdy jsme přišli o vítězství. Závěru jsme byli přesvědčeni o penaltě, ale debutující rozhodčí jí nepískl. To se nechci vymlouvat, prohráli jsme si to sami. A celkově musím uznat, že remíza je asi spravedlivá. Hráčem zápasu je veterán Klimeš.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér hosté): Stejně jako v minulém zápase byla z naší strany první a druhá půle úplně jiná. První poločas jsme prospali a hráli špatně. Navíc jsme soupeři dvěma chybami v obraně nabídli góly. Do druhého poločasu jsme se museli zdravě naštvat. Pak jsme dokázali Dříteň i přehrávat, být lepší a vyrovnat. Utkání ale se mohlo překlonit na obě strany a tak je dělba bodů asi zasloužená.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - V. Pečenka [-] , M. Werner [-] , T. Kovařík [-] , P. Švejda [-] - M. Kovařík [-] (77. M. Koudelka [-] ) , M. Tupý [-] - O. Šíma [-] (80. L. Koudelka [-] ) , J. Klimeš [-] - O. Moudrý [-] , L. Pfeffer [-] (68. M. Kovařík [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] (56. M. Samborský [-] ) , V. Mráz [-] , P. Pavlis [-] , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , M. Sivák [-] , A. Prokop [-] , J. Váša [-] (68. D. Čermák [-] ) , J. Havlíček [-] (63. D. Frnka [-] ) , J. Nejedlý [-]

ŽK: 84. V. Pečenka - 52. D. Průdek .
Hráči zápasu: J. Klimeš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZAVADIL Petr - DVOŘÁK Petr, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.