Loučovice padly s favorizovanými Bavorovicemi


Branky


88. M. Toman - 15. M. Koutský (vl.) , 29. R. Hanousek , 62. J. Hanousek (p.) , 85. R. Hanousek
0
V Loučovicích bylo k vidění vše, vlastňák, penalta i červená
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro Bavorovice

   Málokdo by asi uvěřil, že na tradičně výborně připraveném loučovickém hřišti byl ještě den před utkáním sníh. Do utkání vstoupili lépe hosté a už po čtvrthodině se mohli radovat z vedení. Radek Hanousek zahrával standardku do vápna, tam balon nešťastně pro domácí prodloužil balon do sítě hlavičkující Koutský, 0:1. Ten měl opravdu smolný den a na tento zápas nebude vzpomínat v dobrém. Jen o dvě minuty později byl žlutě napomínán rozhodčím Petričákem za poznámku o slepém kašparovi a mávnutí rukou. Loučovice se sice snažily, ale kazily přihrávky nebo narážely na připravenou defenzivu Bavorovic. Ve 29. minutě to byl znovu Koutský kdo nepotěšil domácí příznivce, když prakticky namazal balon kanonýru Radku Hanouskovi jenž nabídnutou šancí nepohrdl, 0:2. Na domácí tím padla deka a zápas se zdál být rozhodnutý.

Pojistka hostů a korekce v závěru

   Domácí reagovali dvojím střídáním a snažili se zápas ještě alespoň zdramatizovat. Nicméně hosté dokazovali, že nejsou na špici náhodou a s postupem to myslí vážně. Po hodině přišel faul Hüttnera a pokutový kop, který proměnil kapitán hostí Jiří Hanousek, 0:3. Krátce na to přišel zbytečný faul Koutského a po druhé žluté následovala i červená karta, která jeho černý den korunovala. Hosté se proti deseti dlouho nemohli gólově prosadit. Až v závěru využil špatný odkop Radek Hanousek a svým druhým gólem upravil na 0:4. Domácí se nakonec dočkali alespoň čestného úspěchu. To se v 88. minutě mezi střelce zapsal navrátilec Toman, 1:4.


Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Jiří Hošek (trenér domácí): Věřil jsem, že pokud navážeme na poslední zápasy, mohli bychom urvat alespoň bod, ale nic nám nešlo, špatná komunikace, špatná náhra, vlastní gól, do toho se opět vyvedl den M. Koutskému a v podstatě bylo po zápase. Hodně mě mrzí, že pan rozhodčí měl ze soupeře větší respekt než my a nechal si od začátku do konce vulgárně nadávat. Jediné pozitivum je, že se vrátil Michal Toman a po třech měsících hned dal branku. Hráčem zápasu byl Hüttner.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu hosté): Zápas na krásně připraveném hřišti jakých je v těchto soutěžích velmi málo pro nás začal dobře a poměrně rychle jsme vedli. Čekali jsme asi trochu větší odpor a soupeře jsme svou kombinační hrou přehrávali a měli utkání ve své režii. Po delší době to byl klidný zápas a byla jen otázka času kdy vedení navýšíme. Proti deseti jsme mohli přidat další branky, ale buď nás vychytal gólman nebo jsme byli nepřesní v koncovce. I tak výhru venku o tři góly bereme. Byla to taková příprava a vzpruha před sobotním klíčovém utkání se Sviny. Hráčem zápasu je Jakeš, který rozdával balony a neúnavně jezdil nahoru a dolů. Také obrana, která dostala branku snad po sedmi či osmi zápasech si počíná dobře. A to hlavně díky Jiřímu Hanouskovi a Granovovi.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petričák Daniel - LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.