2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd si rozdělil body s Frymburkem


Branky


0
Kameňák smázl dvougólové manko a zachránil alespoň bod
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle těšně pro Frymburk

   V prvním poločase byl Frymburk lepším týmem. Byl častěji na balonu a měl více nebezpečných šancí. Ve velké příležitosti zklamal nejprve Matúš. Rillichovi se už i povedlo překonat Dudáka, ale toho na brankové čáře zastoupil domácí stoper a zažehnal nebezpečí. Krušné chvíle pro domácí způsobil i Budík, ale také neuspěl. Kameňák se do nějaké té příležitosti také dostal ovšem gólem to také neskončilo. Po půlhodině hry a ztrátě míče ve středu hřiště se ke střele z nějakých cca dvaceti metrů odhodlal Rillich a umístil balon k tyči, 0:1. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:1.

Navýšení a poté srovnání

   Ve druhém poločase se Kameňák snažil něco změnit a držet víc balon. Přesto Frymburk náskok relativně kontroloval, navíc se mu povedlo zvýšit. To v 64. minutě po kombinaci s Budíkem na úrovni penalty podstřelil domácího gólmana znovu Rillich, 0:2. S Kameňákem to už vypadalo zle a nedobře, ale tři minuty nato se mu podařilo vstřelit kontaktní branku. Prokop našel kolmicí Pavlise mezi beky a bylo to 1:2. Deset minut před koncem prodloužil Mráz dlouhý aut do vápna kde se Soukupovi podařilo uvolnit a zavěsit k tyči, 2:2. V samém závěru mohli domácí duel dokonce otočit, když si na roh výborně naběhl Sivák, ale ke smůle domácích mířil jen do tyče.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér domácí): První půle byla od nás špatná a vůbec jsem nebyl spokojen. Soupeř byl pohyblivější a více na míči. My sice také měli šance, ale nedali jsme. Ve druhém dějství jsme se pokusili obsadit hráče, který soupeři tvořil hru a trochu jsme jim to rozbourali a začali jsme být lepší. I když za stavu 0:2 to bylo skoro na ručník. Ale kluci ukázali velkou morálku a nechtěli se s prohrou smířit. S tím jediným jsem snad spokojený, že to hráči nezabalili, ale zvedli se a začali makat a bojovat a máme alespoň bod. Po vývoji zápasu můžeme být za remízu rádi a je pro nás dobrá.

FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč hosté): Myslím, že jsme ztratili vyhraný zápas. Vedli jsme 2:0 a de facto kontrolovali hru. Můžou nás mrzet neproměněné šance a to hlavně v první půli. Kontaktním gólem na 1:2 se domácí dostali do hry. Hráčem zápasu je Koršala na stoperu, který hraje s velkým přehledem, situace řeší fotbalově a snad neudělá chybu.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - J. Píšek [-] , J. Váša [-] , A. Prokop [-] (72. V. Kotalík [-] ) , M. Sivák [-] , M. Sládek [-] , R. Soukup [-] (82. F. Holub [-] ) , P. Pavlis [-] , O. Bělohlav [-] (46. J. Nejedlý [-] ) , V. Mráz [-] , D. Průdek [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - E. Koršala [-] , D. Račák [-] , J. Ribár [-] , M. Račák [-] (70. P. Tichovský [-] ) - M. Flöring [-] , T. Kaňa [-] - S. Budík [-] , J. Rillich [-] , L. Matúš [-] - R. Mertl [-]

ŽK: 69. A. Prokop , 70. R. Soukup - 80. L. Matúš , 84. D. Račák .
Hráči zápasu: E. Koršala .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Krejník Petr - CIGÁŇ Roman, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.