2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 10:15

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves přehrála Dříteň


Branky


0
Nová Ves se posunula na druhé místo
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle gól nepřinesla

   Nová Ves mohla bodově dotáhnout druhé Bavorovice, které doma jen remizovaly s Kaplicí. Roli favorita měli ve svých rukou domácí a v první půli se také prezentovali fotbalověji. Do první šance se po kolmici navrátilce Janovského dostal Neumann, ale volil nepřesné zakončení, i když Procházka byl ještě v lepší pozici a nabízela se i přihrávka. V neděli foukal poměrně nepříjemný vítr jenž fotbalu moc nepomáhal. Asi největší šanci první půle měli nakonec hosté. Po faulu Holzera na půlce rychle rozehráli a v úniku se ocitl Klimeš. Dokázal se kličkou zbavit Bartizala a zasouval míč do okryté brány, když se přiřítil kapitán Boháč a odkopl alepoň na roh. První půle tedy skončila nerozhodně 0:0.

Rozhodnutí ve dvou minutách

   Ve druhém poločase domácí ještě přidali. Hosté sice také dokázali dostat před domácí bránu, ale Nová Ves dokázala být efektivnější. V 65. minutě domácí vysunuli Brožku po levém křídle a jeho rychlou přihrávku do vápna nadvakrát dopravil do sítě Procházka, 1:0. Jen o dvě minuty později už bylo o osudu zápasu rozhodnuto. Přetažený Procházkův roh přetavil na zadní tyči po souboji v gólovou hlavičku Pech, 2:0. Hosté kontrovali střelou z penalty po odraženém míči, ale Bartizal zachránil. V závěru ještě ze slibné pozice pálil nepřesně Šejba. Více branek utkání nenabídlo a tak, se Nová Ves posunula o skóre na druhé místo tabulky před Mariner.


Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč domácí): Foukal docela nepříjemný vítr a fotbalu to uškodilo. Celkově to myslím nebyl moc dobrý fotbal a bylo tam mnoho nepřesností. Měli jsme víc ze hry i první šanci. Nebezpečnější příležitost měl v první půli soupeř. V poločase jsme si něco řekli a ve druhé půli byli už jasně lepší. Hráčem zápasu volím navrátilce Janovského.

TJ Dříteň
Miroslav Vondra (trenér hosté): Narazili jsme na výborného protivníka, který byl silný na balonu a dobře kombinoval. Největší šanci jsme přesto měli v první půli my a i ve druhé pár příležitostí měli. Pak jsme dostali dva góly snad během půlminuty a bylo po zápase. Makali jsme, bojovali, ale bohužel soupeř byl kvalitní a zaslouženě vyhrál. Pochválil bych Moudrého.



Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - D. Pech [-] , D. Holzer [-] , P. Janovský [-] , P. Boháč [-] - V. Neumann ml. [-] (46. R. Šejba [-] ) , P. Graman [-] , R. Brožka [-] (82. M. Vávra [-] ) - R. Procházka [-] , V. Brožka [-] (89. P. Lexa [-] ) - B. Češka [-] (71. J. Kohout [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - P. Švejda [-] , V. Pečenka [-] , M. Werner [-] - M. Tupý [-] , M. Kovařík [-] (75. T. Kovařík [-] ) - L. Koudelka [-] (67. J. Hromada [-] ) , O. Šíma [-] (86. M. Koudelka [-] ) , J. Klimeš [-] - P. Tupý [-] , O. Moudrý [-]

ŽK: 41. M. Werner , 70. V. Pečenka .
Hráči zápasu: P. Janovský - O. Moudrý .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.