S. Budík 78. (p.)
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Šlágr kola jasně pro Novou Ves


Branky


78. S. Budík (p.) - 23. P. Graman , 35. P. Boháč , 37. P. Graman , 61. R. Procházka (p.)
0
Frymburk doma zastínila Nová Ves
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli jasno

   Ve šlágru kola změřil síly čtvrtý Frymburk se třetí Novou Vsí. Od začátku dávali hosté najevo, že přijeli vybojovat tři body. Nová Ves se snažila vysoko napadat Frymburk, který tím měl ztíženou rozehrávku. Hostům se to celkem dařilo a dostávali se do šancí. Ve 23. minutě zkusil z nějakých pětadvaceti metrů vystřelit Graman a jeho točenou střelu doprostřed brány si Vítek smolně srazil za své záda, 0:1. Ve 35. minutě zahrával Neumann roh, domácím se nepodařilo jej odvrátit a tak se na malém vápně dostal k hlavičce nepokrytý kapitán Boháč a bylo to 0:2. Jen o dvě minuty později posunul Procházka na Neumanna, který si balon potáhl a odcentroval do míst kde byl Graman jenž donutil domácího zadáka chybovat a hosté mohli jásat, 0:3. Frymburk se v první půli dostal k výraznějšímu ohrožení soupeřovi brány snad jen jednou, ale se vzniklou situací si dokázal poradit Boháč.

Ve druhé půli dvě penalty

   Ve druhém dějství měli sice domácí převahu na rohové kopy, ale zdramatizování zápasu z toho nevytěžili. Po hodině hry vlétl do vápna střídající Vávra a dle hlavního arbitra Píchy byl zastaven nedovoleně. Na penaltový puntík si balon postavil Procházka a střelou pod víko zvýšil už na 0:4. Krátce po svém příchodu na hřiště v 78. minutě se ve vlastním vápně provinil veterán Neumann starší a výhodu pokutového měl tentokrát Frymburk. Exekuce se ujal Budík a zaznamenal čestný úspěch domácích, 1:4.


Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč domácí): Byla to bída a hosté byli jednoznačně lepší po celý zápas. Zaspali jsme a nedařilo se nám dostat ke své hře. V tomhle zápase se nám prostě nic nedařilo po našich chybách jsme dostali tři góly a bylo po zápase. Pak jsme dohrávali jen s povinnosti. Soupeř byl rychlý a dobrý, měl víc šancí a odváží si zaslouženou výhru.

TJ Nová Ves u ČB
David Holzer (hráč hosté): Dařilo se nám soupeře dobře napadat, získávali jsme hodně balonů, které se nám vedlo rozehrávat a dostávat se do šancí. Domácím tak vázla rozehrávka a rychlý přechod do útoku. V první půli neměl Frymburk skoro nic. Ve druhé možná takový platonický tlak kdy zahrávali například více rohů. My jsme si ovšem dokázali výhru pohlídat. Řekl bych, že jsme byli lepší nejen na soupeřově polovině, ale i ve finální fázi a vítězství je určitě zasloužené. Hráčem zápasu byl od nás Graman.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - M. Račák [-] , F. Fatura [-] (46. F. Malina [-] ) , J. Ribár [-] , D. Račák [-] - E. Koršala [-] , M. Flöring [-] , J. Šisler [-] (21. S. Budík [-] ) , T. Kaňa [-] - J. Rillich [-] , L. Matúš [-]

TJ Nová Ves u ČB
M. Bartizal [-] - D. Holzer [-] , D. Pech [-] , E. Janeček [-] , P. Boháč [-] - V. Neumann ml. [-] (74. V. Neumann st. [-] ) , P. Graman [-] , R. Brožka [-] , Z. Holý [-] (41. M. Vávra [-] ) - R. Procházka [-] , V. Brožka [-]

ŽK: 69. T. Kaňa , 76. M. Flöring - 56. P. Graman .
Hráči zápasu: P. Graman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pícha Vojtěch - ONDŘEJ Adam, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.