1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Bavorovice těsně zdolaly Frymburk


Branky


0
Šlágr kola nabídl jedinou branku
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól rozhodl

   Duel druhého se čtvrtým týmem tabulky měl být ozdobou patnáctého kola. Divákům nabídl i poměrně brzkou branku. V 8. minutě potvrdil své hlavičkářské schopnosti po rohu Granov a domácí měli důvod k radosti, 1:0. Ve zbytku půle mnoho šancí k vidění nebylo. Hostujícímu Koršalovi Sýkora hlavičku chytil. K radosti frymburských nezakončil Matúš a asi v největší šanci hostů trefil Budík z malého vápna jen připraveného Sýkoru. Domácí Vítka podruhé nepřekonali, ale i tak se na poločasovou přestávku mohly o něco radostněji odebrat Bavorovice, díky vedení 1:0.

Druhá půle bez branek

   Druhá půle mnoho fotbalového nenabídla. Hlavní rozhodčí Picka poměrně často pískal a hra se kouskovala. Frymburk směrem dopředu prakticky nic nevymyslel a dobře zahrávané rohy Račáka zůstaly nevyužity. Sýkora tedy práci téměř neměl, i když v poli to bylo relativně vyrovnané. Radek Hanousek mířil zpoza vápna jen do rukavic Vítka. Stejný hráč mířil z přímáku o kousek nad. Po pěkném centru z úrovně penalty vypálil z voleje Hanzal, ale mířil do míst kde byl připravený Vítek. V závěru ještě domácí využili taktická střídání a pak už se mohli radovat ze zisku tří bodů. Bavorovice čeká příští týden malé derby s Dřítní. Frymburk doma změří síly s třetí Novou Vsí.


Ohlasy k zápasu


TJ Bavorovice
Petr Smejkal (trenér domácí): Brzy se nám podařilo jít do vedení. Ale pak byla hra poněkud neurovnaná. Podle mého tomu přispěl rozhodčí, který pískal až příliš úzkostlivě a odpískal snad 50 faulů. Moc šancí k vidění nebylo. My měli několik brejků, ale špatně jsme je vyřešili. Ve druhé půli byl k vidění podobný obraz a hrálo se mezi vápny. Za výkon musím pochválit Granova, Trnku a Boubala.

FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč hosté): Myslím, že utkání by spíš slušela remíza a domácí vyhráli šťastně. V první půli jsme byli určitě lepší, ale své dvě nebo tři šance jsme nedali. Druhá půle už nebylo o fotbale, přispěl tomu i rozhodčí, který byl špatný na obě strany.



Sestavy


TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - J. Kuchař [-] (46. R. Hanzal [-] ) , J. Hanousek [-] , D. Granov [-] , R. Hanousek [-] (73. T. Kučera [-] ) , T. Koranda [-] (46. J. Trnka [-] ) - M. Hurný [-] (87. P. Kolda [-] ) , F. Šafránek [-] , V. Jakeš [-] , S. Šálek [-] (90. D. Klíma [-] ) , P. Boubal [-] - -

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - J. Ribár [-] , M. Račák [-] (81. B. Vágner [-] ) , R. Mertl [-] (39. S. Budík [-] ) - T. Kaňa [-] , E. Koršala [-] , M. Flöring [-] , J. Šisler [-] - J. Rillich [-] , L. Matúš [-] (71. P. Tichovský [-] ) - D. Račák [-]

ŽK: 17. J. Kuchař , 24. F. Šafránek , 42. R. Hanousek , 52. P. Boubal - 12. L. Matúš , 26. J. Šisler .
Hráči zápasu: D. Granov , J. Trnka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Picka Pavel - PRŮCHOVÁ Nikola, ŠPELINA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.