1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Kaplice nestačila na Sviny


Branky


0
Kurali čistým hattrickem sestřelil kaplické naděje na body
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání do šatny

   V prvním jarním kole na sebe v boji o čelo tabulky narazily dva Spartaky. Do Kaplice zavítaly totiž Trhové Sviny. O první zaznamenání hodnou situaci se postarali domácí. Micák na hranici velkého vápna přiťukl míč Řepovi, ale jeho křížná střela se mezi tři tyče nevešla. Poté se dlouhé minuty hrálo především ve středu hřiště. Bojovalo se o každý metr hrací plochy. Hosté byli v těchto soubojích mnohdy úspěšnější. Gól však v polovině první půle mohli dát Kapličtí. Hostující obrana zaváhala při dlouhém balónu, za obranu Svinů si naběhl Jakub Lesňák, pronikl do vápna, prudkou střelu stačil Vrábek vyrazit a vracející se obránce odkopl míč do bezpečí. Hosté se připomněli o pár minut později, když se z pravé strany dostal do gólové pozice Kurali, proti prudké střele po zemi zakročil Říha reflexivně nohou. Akce však pokračovala a do následného zakončení se dostal Zdeněk Šafránek, Říha byl znovu pozorný a míč stačil vyrazit. Skóre se měnilo deset minut před přestávkou a větší radost z toho měli přítomní příznivci Trhových Svinů. Na pravé straně zabojoval o balón Zdeněk Šafránek a po jeho přesném centru na zadní tyči gólově hlavičkoval kapitán Ondřej Kolář,  0:1. O chvíli později mohl vedení hostů pojistit Kurali, ale křížnou střelu mezi tři tyče nenasměroval. A tak domácí v samotném závěru prvního poločasu trestali. Střelecký pokus Řepy hosté sice zablokovali, na levé straně se ale k odraženému míči dostal Gondek. Na jeho centr si naběhl Jakub Lesňák a hlavou překonal gólmana Vrábka, který se sice dožadoval odpískání faulu na svou osobu, ale rozhodčí jej nevyslyšel,Hatt 1:1. Krátce na to byl první poločas ukončen za nerozhodného stavu.

Hattrick za patnáct minut

   V úvodních minutách druhé půle to vypadalo, že se Kapličtí budou tlačit před branku soupeře, ale záhy přišel nedůraz ve středu hřiště. Toho využil Kodras jenž našel v gólové pozici Josefa Kuraliho a ten potvrdil své střelecké schopnosti, 1:2. V 53. minutě mohli skórovat pro změnu domácí a to díky standardní situaci. Zahrával ji Kebl, mimo branku však hlavičkoval Micák. O výsledku a rozložení sil na hřišti se definitivně rozhodlo v 55. minutě střetnutí. Po rohovém kopu akce pokračovala, následoval centr z druhé strany, Josef Kurali dostal ve vápně až trestuhodně mnoho volného prostoru a hlavičkou k pravé tyči zvýšil na 1:3. Za dalších deset minut už to bylo dokonce o tři branky. Po centru z levé strany vrátil míč před branku Kolář a Josef Kurali zkompletoval svůj čistý hattrick, 1:4. Domácí se sice snažili s nepříznivým vývojem něco udělat, ale v tomto utkání se jim nedařilo prakticky nic. Utápěli se v nepřesnostech a jen díky gólmanu Říhovi neprohráli ještě vyšším rozdílem. V dalších příležitostech totiž vychytal Kuraliho i střídajícího Macáka. V dalších minutách nevedli ke gólu ani střely hostujících Brůhy a Valuta. To však hosty nemuselo příliš mrzet, protože po závěrečném hvizdu a zisku tří bodů se vrátili o skóre zpět do čela před Bavorovice.

 

 

   autor Libor Granec (FK Spartak Kaplice)



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kaplice
Libor Granec (hlavní pořadatel domácí): Byl to zápas o čelo tabulky, ze kterého jsme chtěli získat body. Všechny tři si bohužel po zásluze odváží hosté. V dnešním zápase se nám nedařilo v podstatě nic. Teď máme týden na to nachystat se na další těžké utkání a to v Ledenicích.




Sestavy


TJ Spartak Kaplice
F. Říha ml. [-] - J. Gondek [-] , M. Románek [-] , M. Hami [-] , V. Kuchař [-] - P. Micák [-] (80. M. Urazil [-] ) , T. Kebl [-] , J. Řepa [-] (65. R. Daniel [-] ) , F. Marek [-] - P. Janura [-] , J. Lesňák [-] (82. R. Řežáb [-] ) -

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - Z. Šafránek [-] (68. J. Macák [-] ) , O. Kolář [-] , M. Valut [-] , O. Hruška [-] (80. J. Valter [-] ) , M. Kodras [-] , J. Kurali [-] , J. Šafránek [-] (46. J. Petr [-] ) , F. Štrachal [-] (60. L. Ebenhöh [-] ) , D. Brůha [-] , M. Chromčák [-]

ŽK: 37. F. Štrachal , 43. O. Kolář .
Hráči zápasu: J. Kurali .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Valeš Radek - BUMBA František, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.