Vyšší Brod vzdoroval Bavorovicím jen poločas


Branky


58. D. Granov , 66. M. Hurný , 85. D. Klíma
0
Bavorovice potvrdily roli favorita a vezou tři body z Vyššího Brodu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

   Vyšší Brod vědom si tíživé situace v tabulce začal zápas proti favoritovi aktivně. Hned v úvodu zápasu se musel Sýkora vytáhnout proti nebezpečné hlavičce. O chvíli později mu mohli spoluhráči děkovat, že si výborně poradil se samostatným únikem domácích. Bavorovicím se příliš nedařilo dostat se ke své hře. První poločas pak už žádnou vyloženější šanci nenabídl a tak za zmínku stojí snad jen střídání Babky ve 29. minutě. Do kabin se tedy odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Bavorovice se zvedly a rozhodly

   Hosté o přestávce sáhli k dalším třem střídáním a na herní projev to mělo příznivý vliv. Z herní převahy pramenil i faul na Radka Hanouska v šestnáctce. Sám faulovaný kanonýr se exekuce ujal, ale branku mladičkého Šestáka přestřelil. Bavorovice se nějaký čas z neproměněné penalty oklepávaly. V 58. minutě se po zmatcích ve vápně nejlépe zorienteval Granov a bylo to 0:1. Vyšší Brod se sice pokoušel urvat v zápase nějaké body, ale 66. minutě inkasoval podruhé. To po levé straně pláchl Kučera a jeho přetažený centr si zpracoval Hurný a napálil míč do šibenice, 0:2. Pověstný hřebíček do rakve zatloukl domácím pět minut před závěrečným hvizdem střelou k tyči z nějakých cca deseti metrů další střídající hráč Klíma, 0:3. Bavorovice se tedy na jeden den osamostatnily na prvním místě tabulky.


Ohlasy k zápasu



TJ Bavorovice
Karel Franěk (činovník klubu hosté): V prvním poločase jsme byli překvapeni aktivní hrou domácích. Hned na začátku zápasu měl Vyšší Brod dvě nebo tři velké šance a Sýkora nás skvěle podržel. Nevím jak by se zápas vyvíjel kdybychom o gól či dva prohrávali. Do druhé půle jsme čtyři kluky prostřídali a pak se naše převaha začala projevovat. Neproměněná penalta nás sice na chvilku dostala do útlumu, ale potom jsme zatlačili a soupeře kombinační hrou přehrávali. Řekl bych, že od sedmdesáté minuty už bylo utkání plně v naší režii. Krom Sýkory zaslouží pochválit i Hurný a Jiří Hanousek, který po dvou našich chybách držel defenzivu.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.