2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2017 18:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecké béčko si poradilo s Planou a je definitivně zachráněno


Branky


0

Domácím hrdinou se stal Richard Horák, který se trefil v každém poločase a zařídil tak domácím výhru 2:0. Hradecká rezerva tak již nemůže být předskočena béčkem Roudného. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

V prvním poločase se i přes šance na obou stranách našel jediný úspěšný střelec. Domácí do vytouženého vedení poslal Richard Horák. Křižný pas Nováčka si ve vápně zpracoval Králíček, nabídl míč do zakončení právě Horákovi, který už neměl práci usměrnit míč do prázdné branky. Planá reklamovala dle ní jasný ofsajd, ale rozhodčí praporek nezvedl. Za hosty mohl skórovat Balogh, ale své nájezdy proti Rešlovi neřešil dobře. A protože se z další příležitosti neprosadil ani Horák, který pálil nad Hotového branku, skončil poločas jednobrankovým vedením Hradce B.

Horák navýšil náskok

Horák dodržel půlhodinový interval a trefil se i v 60. minutě, kdy když si střelec naběhl na přihrávku na obránce, poprvé ho ještě Hotový vychytal, ale na dorážku do prázdné branky už neměl nárok. Byly k vidění i další příležitosti. Za hosty pálil těsně mimo Lexa. Domácí kapitán Beneš měl velké šance, střídající Cettl  pak hned tři gólovky za stavu, kdy už Plánští opravdu jen čekali na konečný hvizd, neběhali a nebránili. V závěru se ještě střídající Fujdiar dostal do dvou gólovek, které ale proti Rešlovi nezužitkoval. Jindřichohradečtí tak neinkasovali a mohli oslavit záchranu I.A pro příští sezónu, když již nemůžou být předstiženi roudenskou rezervou.

 

"Z jindřichohradeckého dorostu vychází osm hráčů ročníku 98, takže pro ně jsme chtěli rozhodně B tým zachovat, bylo nám celkem jedno, zda to bude v I.B či I.A třídě. Ale udržení soutěže nás samozřejmě těší, Roudné boj o záchranu nijak nehrotilo, tak jsme toho využili vydařeným závěrem soutěže. Když už šance na záchranu byla, tak jsme ji chtěli uhrát," vysvětluje kapitán a trenér týmu Jan Beneš."



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Jan Beneš (hrající trenér): "Do zápasu, jehož zvládnutí by znamenalo udržení v soutěži, jsme chtěli vstoupit aktivně. Bohužel realita byla jiná, chyběla nám kombinace, na kterou se spoléháme celou sezónu. Možná že mladí hráči byli trochu nervózní a kazili. Soupeř přijel tak nějak na přáteláček, z povinnosti to odehrát. První poločas byl tak trochu nudný, bez pohybu a bez šancí. My jsme šli do vedení Horákem po jedné ze dvou povedených akcí. Druhý poločas už byl z naší strany trochu aktivnější, vytvářeli jsme si šance, ale bohužel nervozita se nejspíše promítla i do koncovky a nedokázali jsme si poradit. Nejlepším hráčem byl dvougólový útočník Horák. Předvedli jsme jeden z nejslabších výkonů v sezóně."

SK Planá
Jan Pintér (hrající asistent trenéra): "Do utkání jsme vstoupili celkem dobře a hned v úvodu si vytvořili 100% příležitost, kterou jsme nevyužili. Poté měl soupeř dvě velké brankové příležitosti, leč také bez využití. Již třetí šanci hosté využili, podle mě tedy gólem z ofsajdu, ale budiž. Do konce půle jsme měli ještě jednu šanci, ale bohužel bez gólového efektu. Druhá půle byla vcelku vyrovnaná a nějaké šance byly stále na obou stranách. Bohužel pro nás hosté jednu využili a pak už se utkání jen dohrávalo. Konec sezony je pro mě obrovským zklamáním! Z posledních šesti zápasů jsme dokázali udělat pouze bod a to je velká tragédie! Naše výkonnost stojí za velké zamyšlení a v létě máme na čem pracovat. Dál se mi to ani nechce hodnotit, protože vlastně ani není co. První polovina jara byla super a měli jsme našlápnuto k pátému místu, druhá polovina byla strašná bída, chvílemi až zmar a zoufalství! Naším nejlepším hráčem byl v brance Kuba Hotový."



Sestavy



SK Planá
- J. Hotový [-] , M. Beran [-] , P. Ira [-] , L. Kitzler [-] , L. Fujdiar [-] (70. Z. Lexa [-] ) , T. Plojhar [-] , J. Pintér [-] , D. Kneys [-] (41. T. Pintér [-] ) , L. Balogh [-] , O. Hotový [-] , M. Turek [-]

ŽK: 36. T. Plojhar , 45. T. Pintér .
Hráči zápasu: J. Hotový .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Vítek Miroslav - CRKVA Robert, KOMZÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.