0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 14:00

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí zvládlo i poslední zápas, k zajištění postupového místa to ale nestačilo


Branky


0

Veselí nad Lužnicí v posledním kole muselo doufat v klopýtnutí Sezimova Ústí v A skupině, aby se posunulo na pozici nejlepšího týmu na druhém místě I.A tříd a mohlo slavit postup. Nestalo se, Sezimovo Ústí vyhrálo ve Vimperku 4:1 a při stejném bodovém zisku s lepším skóre míří do Krajského přeboru právě Sezimák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Hrdějovičtí na jaře nijak nezáří a tentokrát proti nim stálo nabuzené Veselí, které mělo stále o co hrát. První poločas byl ovšem z obou stran velmi nepřesný s chybami ve hře, které ale zůstaly nepotrestány. Veselí sice drželo míč na svých kopačkách a vytvořilo si více příležitostí, ovšem gólová tečka nepřišla. 

Kolář poslal Veselí do vedení

Veselí si o pauze promluvilo do duše. A vyplatilo se, vstup do druhého poločasu mu vyšel dobře, k vidělí bylo plno pěkných kombinací a nakonec konečněi  s gólovým efektem z dílny nejlepšího hráče zápasu Pavla Koláře, který překonal Spěváka v 58. minutě - 0:1.

 

Pak na chvíli převzali iniciativu domácí, nicméně se nedostali k žádné vyložené šance, veselský gólman David Pícha v tomto zápase práci neměl. Druhý gól skvěle v 78. minutě připravil hostujícímu Adamovi Hruškovi Denis Fichtner a bylo rozhodnuto - 0:2. 

 

Veselí tak zvládlo i poslední zápas, končí v A skupině na stříbrné pozici, ale pozici postupujícího celku ze druhého místa do Krajského přeboru mu o skóre vyfouklo Sezimovo Ústí. Veselí nad Lužnicí ale ještě teoretickou šanci na postup má, musí ale čekat, jak zamotaná situace s možností postupu některého z klubů KP do divize nakonec dopadne, za současného stavu to vypadá, že Veselí bude i příští rok bojovat v I.A třídě.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (kapitán): "O poločase se v kabině musel trošku zvýšit hlas, asi jsme se někteří už viděli na dokopné. V zápase hrál skutečně výborně Pavel Kolář, který dostal poprvé šanci v útoku. Ohledně postupu, zatím se ještě může stát cokoliv, takže uvidíme, ale i kdyby to letos nevyšlo, překvapili jsme sami sebe jak se nám poměrně dařilo a máme motivaci se o to případně porvat další sezonu."



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Turek [-] , M. Sloup [-] , J. Pimpara [-] , M. Tomka [-] (78. J. Sázel [-] ) , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , J. Havierník [-] (80. T. Hašek [-] ) , F. Sýkora [-] (30. M. Miklík [-] ) , M. Kotlas [-] , M. Hazmuka [-] (53. V. Bíca [-] )

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
D. Pícha [-] - E. Jasenský [-] , P. Kolář [-] (85. P. Fukal [-] ) , D. Doležal [-] , V. Kotyza [-] , T. Hruška [-] , M. Šachl [-] (75. A. Hruška [-] ) , P. Koktavý [-] , D. Karták [-] , P. Hájek [-] (88. T. Ardamica [-] ) , D. Fichtner [-]

ŽK: 36. M. Hazmuka .
Hráči zápasu: P. Kolář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Havlík Martin - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, STUDENÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.