2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trefy kapitána zajistily body týmu Větřní


Branky


0

Větřní naši tipéři před kolem favorizovali a domácí je nezklamali. Zvítězili díky dvěma brankám Petra Gutheise.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté poctivě bránili

Hrdějovičí nemají hráčů nazbyt a hned několik z nich nastoupilo v sobotu jak za béčko, tak za áčko. A síly tak hostům logicky ve Větřní chyběly. Hosté se soustředili na defenzivu, domácím se nedařilo dostávat do šancí. Ale v každém z poločasů padlo po brance. Poprvé se radovali domácí ve 25. minutě poté, co Adamíček dal kolmici za obranu kam si naběhl Gutheis a šel sám na bránu. Svou střelu namířil na přední tyč a překonal Jiřího Fajtla.

 

 

Opět Gutheis

Po dvaceti minutách stvrdil kapitán domácích celku vítězství svého celku. Poláček obešel dva protihráče, přihrál míč na pravou stranu velkého vápna Gutheisovi, který nasadil Kudrlemu housle a levačkou, přízemní střelou, se trefil opět na bližší tyč - 2:0. Domácí hráli trpělivě a bez chyb, Hrdějovičtí už v závěru hodně šlapali vodu, takže výhra domácích byla zasloužená. Větřní tak udrželo pátou příčku a v posledním kole ještě zaútočí na Dobré Vodě na čtvrtý Velešín. Hrdějovice se rozloučí s ročníkem domácím utkáním s Veselím.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): "Hrdějky jsme doma prostě museli porazit a to se nám taky podařilo. Musím klukům z Hrdějovic ale vyseknout poklonu, protože pro většinu z nich to byl druhý zápas v ten den. My moc šancí v zápase neměli, ale dokázali jsme to velmi slušnou a trpělivou hrou zvládnout.Pohlídali jsme si jejich nejlepší kluky a to byl klíč k úspěchu. Jsme rádi za výhru a za radost našich fanoušků, protože pro ně to přece hrajeme. Poslední týden je před námi, lehce potrénujeme a v pohodě si pojedeme udělat žízeň na Dobrou Vodu."




Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] (87. M. Dobrovodský [-] ) - M. Přibyl [-] , J. Skok [-] , Z. Chupík [-] (70. P. Kotlár [-] ) , J. Peťule [-] (43. J. Dvořák [-] ) , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , P. Bordáč [-] , M. Pils [-] , J. Štich [-] (90. M. Vegeš [-] ) , Z. Adamíček [-] (85. M. Hronek [-] )

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Fajtl [-] - J. Turek [-] , J. Sázel [-] (66. V. Bíca [-] ) , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , J. Suchan [-] (76. J. Novák [-] ) , J. Fajtl [-] , M. Kotlas [-] , M. Miklík [-] , M. Ridvan [-] (52. T. Hašek [-] ) , M. Hazmuka [-]

ŽK: 42. J. Peťule .
Hráči zápasu: J. Poláček , P. Gutheis - J. Turek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rinth Jan - JEVČÁK Martin, SCHWARZ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.