5:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku zvládly lépe domácí Nemanice


0

Jindřichohradecká rezerva v poslední desetiminutovce mocně dotahovala, ale na body to nakonec nestačilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bašta zavelel do útoku

Hradecká rezerva zabojovala o záchranu a do Nemanic jela s dvěma výhrami v řadě v zádech. Ale co pro ni už bylo horší – pouze s jediným náhradníkem. Domácí byli nažhavení vrátit soupeři ostudnou domácí porážku z podzimu (0:5).

 

Nemanice měly v úvodní dvacetiminutovce převahu a hlavně šance. Náběhy přicházely od obou útočníků Záveského s Baštou, ale jejich střely buď stihli zablokovat vracející se obránci, nebo si zákroky připisoval hradecký brankář Mazánek.  Skóre se tak měnilo až v minutě číslo 21. Kochlöfl dostal míč do strany hřiště, poslal před bránu střílený centr, který Bašta usměrnil do sítě hrudí do protipohybu brankáře – 1:0.

 

Hosté vyrovnali chvíli poté, když domácí Severa zaváhal s rozehrávkou, dostal pod tlak Strnada, kterému hráč míč vypíchl, poslal míč dopředu mezi stopery na nabíhajícího Horáka a bylo to 1:1, když Růna nevystihl směr zakončení.

 

Druhá branka Nemanic padla ve 32. minutě poté, co Lukáš vybídl kolmicí do náběhu Baštu, který přesprintoval soupeře a všiml si vyběhnutého brankáře Mazánka, kterého tak přeloboval – 2:1

Horákův hattrick nestačil

Úvod druhé půle vyšel domácím. Novotný se prosadil po Motlově prudkém pasu do vápna, který Mazánek jen vyrazil před sebe a duchapřítomný kapitán týmu se prosadil dorážkou z malého vápna umístěním míče ke vzdálenější tyči – 3:1. A i další změna skóre přišla z domácí dílny. Bašta unikal v 70. minutě obráncům, kteří mu míč na poslední chvíli ukopli, ovšem jen k na vápně číhajícímu Novotnému, který tak natáhl ke střele a na vzdálenější tyč trefil přesně – 4:1.

 

Jenomže hosté se nesložili a dál bojovali. Horák snížil v 80. minutě po kombinaci hostů střelou z velkého vápna, na kterou Růna nedosáhl – 4:2. A minutu na to už to bylo jen o branku! Domácím se nepovedl odkop, hosté toho využili a Cettl za penaltou nezaváhal.

 

Hosté v závěru vymýšleli, jak vyrovnat. Mazánek tak vyběhl na roh, Nemanice ale kop odvrátily, Severa dostal míč do běhu a dlouhý úprk zakončil střelou z nějakých pětadvaceti metrů do opuštěné brány, Mazánek se vrátit nestihl – 5:3. Stále to nebylo vše, v 90. minutě domácí stopeři neodvrátili dlouhý nákop, ze soubojů před Růnovou bránou nakonec vyplaval balón pro Horáka, který se potřetí v zápase prosadil a bylo to znovu jen o branku - 5:4. Pak už se hrálo jen nastavení, ale hosté už nic nestihli. 



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Petr Böhm: „Je to stále stejná písnička. Tlačíme, máme šance, ale duo Záveský - Bašta se potýká se slabším zakončením, kdyby byla produktivita vyšší, tak máme o trochu gólů i bodů více. V úvodu jsme se tak nemohli prosadit, ale pak jsme branky dali. Hráči zápasu byli Záveský, který měl tři asistence, a pak dvougóloví střelci Bašta a Novotný.“

TJ Jiskra Domažlice
Jan Beneš (trenér a kapitán):



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - KOMZÁK Zdeněk, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.