1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 13:30

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Granov opět skóroval dvakrát, dosáhl na metu sta branek v soutěži a Dobrá Voda tak vezla z Plané tři body


Branky


0

Plané jarní část soutěže nevychází podle představ, tentokrát doma padla s Dobrou Vodou, která přitom dávala sestavu dohromady jen za pomoci dorostenců po jejich zápase...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prosadili se nejlepší střelci týmů

V zápase Plané s Dobrou Vodou se hrál od úvodu uvolněný fotbal, bylo znát, že ani jednomu z celků už o nic nejde. Začalo se po dvou šancích na každé straně. Domácí příležitosti nedotáhl do konce Balogh. Gól padl až ve 28. minutě po pěkné akci domácích, kdy Lukáš Balogh protrhl svou smůlu, obdržel přihrávku za obránce, kličkou na vnitřní stranu se uvolnil a střelou na zadní Pauerovu tyč svou slabší pravou nohou otevřel skóre – 1:0. Ale chvíli na to neuhlídala obrana Plané po podobné akci kanonýra Dobré Vody Granova na rohu velkého vápna a útočník potvrdil výtečnou formu z posledních zápasů - nádherným obstřelem srovnal svým 99. gólem v 1.A třídě na 1:1. Do kabin šly celky za nerozhodného stavu.

Michal Granov - stonásobný střelec I.A třídy

Utkání rozhodla situace krátce po začátku druhého poločasu. Už ve 48. minutě zahrával přímý volný kop z přibližně pětadvaceti metrů Granov, a možná hrálo roli i sluníčko svítící proti brankáři, možná i podcenění ze strany Nováčka, každopádně přímák Granova se o břevno svezl do sítě – 1:2. Michal Granov tak dosáhl na úctyhodnou metu 100 branek v soutěži! Po druhém gólu se hosté zatáhli a hráli na brejky. Plánští své náznaky šancí nevyužili a naopak inkasovali v závěru z dobrovodského rychlého protiútoku, na jehož konci byl Šteyer – 1:3. 



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Lukáš Balogh (útočník): "V první půli jsme hráli docela dobrý fotbal, vytvářeli si šance, které jsem tedy já nedal, asi čtyři za sebou. Utkání bylo vyrovnané, v prvním poločase jsme možná měli ze hry více, kombinovali jsme a moc soupeři míč nepůjčovali a také jsme šli do vedení. Grany to pak při vyrovnání trefil fakt parádně. Druhá půle už byla nahoru dolů, dostali jsme hloupý gól po přímáku z dálky, kdy míč chytil faleš a zapadl pod břevno. Pak už nám při snaze o vyrovnání chyběla finálka, akce končily na hranici vápna, soupeř chodil do brejků a z jednoho navýšil na 3:1. Nedaří se nám, chtělo by to v posledním zápase napravit a udělat nějaké body."

FK Olympie Březová
Michal Granov (útočník): "Do Plané jsme přijeli v osmi hráčích a jen jsme se modlili, aby přijeli dorostenci po svém zápase. Tímto bych jim chtěl moc poděkovat. Myslím si, že výhra byla zasloužená a z brejku jsme mohli výhru ještě několikrát pojistit. Nejlepším hráčem byl asi krajní bek Baštář, lítal celý zápas a bojoval."



Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - L. Kitzler [-] , L. Fujdiar [-] , T. Plojhar [-] , J. Pintér [-] , Z. Lexa [-] (61. P. Vobořil [-] ) , L. Balogh [-] , D. Kneys [-] , J. Zedek [-] (78. T. Pintér [-] ) , O. Hotový [-] , M. Turek [-]


ŽK: 85. L. Fujdiar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Havlík Martin - NÁPRAVA Miroslav, LOVĚTÍNSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.